Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AomAmm

Tak wygląda porządny ojciec dziecka.

Polecane posty

Gość mbjho b
ladnie widac ze sympatyczny

Gość jkjhbdsf
ojciec madzi?:o

tak, ale na Boga ludzie.. to że ktoś ma dziwne/śmieszne zdjęcia nie oznacza że jest jakimś psychopatą który odcina ludziom głowy i wypija ich krew.

Gość AomAmm
Kasienkaaaa. Obydwa te rodzice mieli profile napchane takimi zdjęciami za to ponoć żadnych zdjęć dziecka ! Do tego poszli do kina na horror jak cała Polska szukała ich dziecka.

Rosalinda może i nie stawia. Mój mąż chodzi w glanach, plamiakach i generalnie na pierwszy rzut oka może nie wzbudzać sympatii u przypadkowego przechodnia, a jednak jest wspaniałym ojcem,kocha syna,szaleje za nim,poświęca mu każdą chwilę na zabawę,chce być ciągle obok. I mimo że słucha dla niektórych dziwnej muzyki,ubiera się tak a nie inaczej-w środku jest zupełnie inny. A równie dobrze ktoś może mieć niewinną twarzyczkę,nienaganne maniery,ogólnie aparycja pierwsza klasa-a w środku jest skurwysynem z krwi i kości...TRo działa w obie strony.

Akurat braku zdjęć na portalach nie wyjaśnię, bo nie potrafię, a rzekome wyjście do kina, podczas gdy inni szukali dziecka-to i owszem , w pale się nie mieści.

Gość b4rigihhte
ale kłamcy. JEDNO takie zdjęcie - no i w przebraniu za śmierć z kosą. Oprócz tego słodkie zdjęcia jak się trzyma z żoną za rekę i oczywiście zdjęcia dziecka. WSTYD wstręciuchy. A ojciec podobno nie ma z tym nic wspólnego.

"Mój mąż chodzi w glanach, plamiakach i generalnie na pierwszy rzut oka może nie wzbudzać sympatii " Ale nie fotografuje się na cmentarzach przy starych grobach i nie piszę, że wampiry są przy nas niczym ? Nie żyje koleżkami, rycerzami zaniedbując rodzinę ? U tego ojca jest za dużo dziwnych rzeczy tak jak było u matki. Nie wiem jaka jest prawda, ale on mi się po prostu nie podoba.

Gość b4rigihhte
zwyły klasyczny gówniarz z polibudy. Książkowy wręcz. Mnie to nie szokuje... śmieszy mnie to, ze takie zdj mogą was szokowac:/

No tu akurat przyznam rację.. Nie robi sobie zdjęć w takich miejscach,a jego glany to zwyczajnie styl jaki lubi a nie jakieś odchyły psychiczne.

Gość poplotkujmy :P:P:P
macie ich profile na nk lub fb? :D

Gość baracholka
skasowali

Gość baracholka
a no ja niemam fc

Gość taka jedna.........
Ale skąd macie takie zdjęcia? Bo oczywiście pierwszy odruch to FB, już kilka dni temu, ale jakoś takich zdjęć tam nie widziałam i nie widzę do dziś :o

Gość ta parzona z automatu
kuwa kazdy ma jakies pasje ;/ nie kazdy musi kochac sie po bozemu i sluchac popu i zyc w zgodzie z kosciolem ;/ nie no polska to jednak nietolerancyjny kraj, wszytko co odstaje od "normy" jest chore i popierdolone ;/

Gość To jest zdjecie sprzed 3 lat
ja5 lat temu tez sie fotografowalam przy starych grobach. I nigdy w zyciu, kurde , bym nikogo nie zabila

Gość niekonieczny
ha ha, ten tu na tym zdjęciu sam wygląda mi na dziecko.

Gość fio letowa
Wiecie co? Jestescie pier*olone hieny.... Taka prawda.