Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szz

przeniesienie do oddziału firmy w innym mieście.

Polecane posty

Gość szz

Czy komus z was zdażało sie poprosic pracowdawcę o przeniesienie do oddziału tej firmy w innym mieście? Zastanawia mnie czy jest to często spotykane zjawisko. Mąż pracuje w ogólnopolskiej firmie i lubi tą prace, nie chce jej tracic. a zalezy nam na przeprowadzce

Gość Plastusiowypamiętnik
mnie... nic z tego nie wyszło niestety :(

Gość szz
szef się nie zgodził ? opowiedz czemu nie wyszło. U mnie dodatkowym problemem jest ze mąż pracuje tam dopiero od miesiąca, prace miał załatwioną po znajomości, ale życie pisze rozne scenariusze i powinnismy sie przeprowadzic :(

szef oddziału w nowym miescie nie miał miejsc ( przynajmniej tak twierdził)... czekać już dłużej nie było mozna, więc nie wyszło no ten dodatkowy problem to spory problem u was...ale spróbowanie niczym nie szkodzi, prawda?

Gość tafddfvfddf
niech sie zapyta, a swoja droga trzeba miec tupet, miesiac pracowac i juz sie o takie rzeczy pytac. nawet nie wiedza jakim jest pracownikiem ...

Gość szz
przed przeprowadzką pracowałby tam jeszcze dodatkowe 2 moze 3 miesiące. Mąż boi sie wgl rozmawiac w tej sprawie z przełozonym

no to może sie tylko zwolnić, jesli przeprowadzka jest koniecznością... wiec i tak wychodzi na to samo