Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IzzyICE

6-ta rocznica. Co kupić?

Polecane posty

Gość IzzyICE

Cześć peeps! W tym miesiącu będę obchodzić z moim chłopakiem 6 rocznice bycia razem. Dla nas to tak jak dla innych rocznica ślubu (ponieważ ślubu nie mamy i żyjemy na kocią łapę :-) ). Znowu ten sam problem - co mu kupić? Były już markowe długopisy, konsole do gier (te duże i te podręczne), była męska biżuteria (bransoletki, krzyżyki z białego złota, spinki do koszul itp.) Pomóżcie! Mój facet ma 38 lat, lubi grać w golfa i pić piwo. Nie interesuje sie za bardzo piłka nożna. Lubi rozmawiać o wszechświecie, innych formach życia itp. Twierdzi, ze jakby był milionerem to by studiował archeologie i jeździł po świecie w poszukiwaniu artefaktów. Mimo, ze oboje mamy czasem ambitne plany (uprawiać sport, chodzić do kina, jeździć częściej na wycieczki) to zazwyczaj po robocie nam sie nic nie chce i po prosty oglądamy tv, jemy jakas kolacje i lulu. Chyba, ze jest weekend i wtedy czasem idziemy na jakas impreze czy coś. To tak żeby wam przybliżyć nasz styl życia. Jesli chodzi o koszt prezentu, to raczej na wiecej niż jakieś 700zl mnie nie stać. Buziaczki wszystkim xxx

Gość IzzyICE
Fakt, ze śmieszne, ale nie wiem czy doceniłby gest haha.