Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retretreteetetetete

Czy to normalne że ojciec.......

Polecane posty

Gość retretreteetetetete

dzisiaj rano palil przy mnie w pokoju byl smród(z rana) a ja jeszcze spalam,a jak mu powiedzialm idz smierdzielu to ten zaczął mnie wyzywac od SUK,DZIWEK,KURW i ze jak mnie pierdolnie to wsystkie zeby polecą,i dopiero poszedl ale zaraz matka przyszla i pow ze jak tak do ojca bd mowic to mnie pierdolnie teź albo wezmie pasę i i mi wpierdoli..:( (słucha sie go jak pacholek jakiś).Co mam o tym myslec...przesadzam.?:( (mam 16 lat)

Wszyscy przesadziliscie. Trzeba bylo powiedziec "Tatusiu, prosze wyjdz". A jak palil w piecu to nic :)

Gość Plastusiowypamiętnik
nie to nie normalne... aczkolwiek ty nie błysnełaś szacunkiem mówiąc smierdzielu ( to nie jest tekst jakim dziecko powinno sie zwracac do ojca) , to oni dali czadu... rodzinkę masz z lekka toksyczną

Gość Monica22233333333333
przesadził. ale nie powiedzialabym do ojca ,, idź smierdzielu" bo to tez przesada dosc duża..

Gość Monica22233333333333
jakbys powiedziala ,, możesz tu nie palić?" to by było chyba troche inaczej nie?

Gość retretreteetetetete
dobra matrony, spadać mi stąd

uderz go zrob unik jak matrix gdy on bedzie chcial ciebie i ucieknij z dmu

Gość fdfgdfhythfghfghdfgdf
jak skończę LO to właśnie bd jak najrzadziej tu przyjeżdżać,dusze się tu nie moge patrzeć na niego..jak on wyzywa moją matke własną i tylko smski pisze z jakimiś dziwkami wkółko.. :(

dobrze ci powiedział, ja to bym ci jeszcze przyje bała do ojca śmierdzielu :O smarkulo piepszona :O ojciec ma prawo bo to jego dom! a biedna księżniczka musiała się wyspać w sobotę ojej, co zabalowało się wczoraj dziwo ?