Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

jaki kolor ścian

Polecane posty

Nasi budowlańcy karzą nam wybierać już kolor ścian .Jaki kolor ścian zrobić w biurze,siłowni ,hallu i przedsionku bo resztę już mam ustaloną.

:O:O:O mózgu nie masz ??? czy jak będziesz kupować papier toaletowy będziesz się tu pytać czy velvet truskawkowy czy velvet rumiankowy bo nie bedziesz wiedziec który lepiej w kiblu pachnie ............. no sory dziewczyna :O mózg to taki organ..... poczytaj w wikipedii i używaj czasami...

dobrze by było gdyby każde pomieszczenie miało jednak jakiś wspólny mianownik z resztą domu - u mnie np. dominują czernie, szarości, i biele, do tego blady róż i ciemny fiolet i malinowy jako akcenty w poszczególnych pomieszczeniach, wiec nie pasowałaby mi to np. zieleń czy czerwień :) dobrze by było gdybyś napisała jakie kolory dominują w Twoim domu, byłoby łatwiej coś doradzić

Salon i kuchnia beż:) część przedpokoju który łączy się z salonem też beż ,wc dla gości beż .Łazienka córki wrzosowo-biała,córki pokój różowy ,garderoba biała ,nasza sypialnia wrzosowa nasza łazienka wrzosowa/szara. Nasza prywatna część domu jest jakby oddzielona od tej części gościnnej i jest w bardziej radosnych kolorach wklejam projekt: zastanwiam się nad 1)przediosnek 6) siłownia 15)biuro 8)hall opisuje reszte pomieszczeń: 3)kuchnia 4)kotłownia 5)salon 14)wc dla gości 13)łazienka córki 7)pokój córki 9)garderoba 10)nasza sypialnia 11)nasza łazienka między 11/12 nie ma ściany i o tyle powiększona jest nasza lazienka 16)garaż http://www.voila.pl/151/ajssr/?1

do siłowni pasują mi odcienie szarości, błękitu do biura może jakaś zgaszona zieleń, oliwka?? dużo u Was beżu i raczej ciepłych kolorów, hall mógłby mieć jakiś akcent mlecznej czekolady, kawy - może jakaś tapeta, może kamień dekoracyjny?

Gość kkkkkkkkk?u
Przestan wiemy że jesteś chora i żyjesz w wymyslonym świecie w kompie.Odwal się w koncu od nas !

miętowy bardzo fajnie wygląda w zestawieniu z cappuccino i wlasnie czekoladą, wiec może jedna ściana miętowa, całość mogłaby być jednak trochę hmm rażąca ;)

kamień bee miała w salonie na całej ścianie .O dekoracje się nie martwię i oświetlenie bo to już mam przemyślane.W siłowni na jednej ścianie planuje umieścić fototapetę z jakąś rajską wyspą i myślałam nad jakimś słonecznym zółtym

Gość a ja mam tak
a gdzie są pokoje dla słuzby:) ogrodnika:)a gdzie twój basen:)

służy nie będę miała ,jak już to sprzątaczkę 2 razy w tygodniu .Basen swoim czasie ,na razie trzeba zasiać trawę

mój stosunek do żółtego jest taki, że od zawsze go nie lubię, więc nie będę obiektywna, chociaż to też zależy od odcienia

Gość a ja mam tak
buhaha srało piedziało he he

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
zobacz lepiej jaki ma kolor twoja kupa:P

Gość wyzsze sfero-afery
jenny a ciebie nie stac na dekoratora wnętrz, ze nam tyłek zawracasz? taki projektant wnetrz to przecie standard dla bogaczy

Gość a ja mam tak
a u psychiatry to już byłaś? jak nie to idz ale prywatnie:(

Gość wyzsze sfero-afery
ludzie naprawdę bogaci wynajmują speców, z którymi konsultują własne pomysły ty konsultujesz je na kafe - konkluzja jest prosta

Gość na co chorujesz Jennifer?
Jak długo. kiblujesz w domu , nie wstydz się nam możesz się zwierzyc ,lepiej się poczujesz.

Gość oytworz sie przed nami Jennife
trudno tak żyć .Pomożemy ci nie jesteś sama .Przecież cię zrozumiemyChoroba nie wybiera .

Gość wyzsze sfero-afery
nikt tu nie okazuje Ci zawartości portfela, więc nie rozumiem dlaczego sądzisz, że masz więcej kasy.. za to pierwsza część wniosku trafna, brawo

musicie się jakoś pocieszać ,tylko wyzywając mnie czujecie się silniejsi i lepsi..sami widzicie jacy jesteście żałośni ...no ale cóż dla głupców współczucia nie ma..:) miłego dnia na kafe:* uciekam do kina:)

Gość mimo wszystko..........
jak dla mnie za duzo tych bezy ale skoro tak zdecydowaliscie trzymajcie sie kolorow ziemi tak mysle a ta rajska fototapeta troszke tandeta moze jakies kamienie obmyte przez ocean cos w powiekszeniu jakis detal ktory sugeruje calosc