Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile tu wulgarnych bab

ile tu wulgarnych bab

Polecane posty

na forum o ciazy macierzynstwie i wychowywaniu dzieci. Jaka patologia was wychowywała ?? Coś strasznego naprawde wstyd

najgorsze ze wiekszosc z was nie ma za grosz samokrytyki i kultury . Az strach co sie dzieje z naszym spoleczenstwem. A tu jeszcze matki i kobiety :((((

Gość mama jasiaaaaaa
W Y P I E R D A L A J K U R W O J E B A N A

o wlasnie jeden z przykladow . Umiesz cos powiedziec wiecej oprocz wulgaryzmow ?? Pewnie nie za wiele:)

Gość mama jasiaaaaaa
umiem kurwa suko jebana

Jest to nie powiem, że jedyne, ale jedno z niewielu for, gdzie żeby się wypowiedzieć, nie trzeba się rejestrować i to jest błąd. Jakby każdy, kto chce tu istnieć musiałby być zarejestrowany, pewnie by takich zachowań nie było, a tak " róbta co chceta" :o

Gość wykrywacz metali złośliwych
Moim zdaniem,to czy trzeba się logować,czy nie nie ma tu znaczenia. Ja się nie loguję,bo mi się nie chce, mam i tak dużo haseł do zapamiętania,ale nigdy nie używam takiego języka,jak niektóre damy tutaj.

a ja myslę, że te co takich słów uzywaja to nie są raczej matkami, przynajmniej taka mam nadzieję...

Gość kolka123456
tez nad tym ubolewam, rozumiem ostra dyskusje, nawet biorac pod uwage skrajne postawy, nie powinna ona wygladac tak jak w wiekszosci tutaj. Ani to cos wnosi, ani nie poprawia komunikacji niestety. Ale mam nadzieje jak kolezanka powyzej , ze wiekszosc tych "kulturalnych" kafeterianek to nie matki , a malolaty, ktorym wydaje sie ze sa dorosle i maja cos do powiedzenia.