Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chceiscdopubu

Do Warszawiakow.Gdzie skoczyc na tanie piwo w Centrum?

Polecane posty

Gość chceiscdopubu

w ogole sie nie znam...Oczywiscie oprocz tego,ze piwo bylo mniej wiecej tanie,nie wiem ile teraz kosztuje?to zeby to nie byla jakas melina. Polecicie cos?

Gość nie strasz ludzi...
w centrum jest kilkadziesiąt takich miejsc,jesli nie więcej:P naprawdę niw wiem co ci polecić, oczywiście najdrożej będzie na starówce (nowy świat, krak. przedmieście)

Gość wszyscy płakali
idź do biedronki i do domu, będzie najtaniej

Gość chceiscdopubu
nie chodzi oto,zeby sie schlac w domu :D tylko kulturalnie wypic sobie piwko w milym miejscu... no tak,w warszawie jest masa pubow,tylko nie chce wchodzic do kazdego i sprawdzac ceny heh

Gość żywiec 0,5l w barze 10zł
w sklepie butelka 0,5l 2,60 zł

Gość chceiscdopubu
no ale chodzi oto zeby gdzies wyjsc

Gość dziaddek
10zl w pubie tez ich pojebalo to zagranica jest taniej w knajpie

Gość ptasiek nastroszony
idż do Mariotta na 40 pietro do panoramy , z 12 zł zaplacisz za szklanę piwa i jeszcze Ci orzeszki solone na zagrychę dadzą

Gość hddshlds
Może to nie centrum ale w studencie jest tanio:)

Gość draża biedrońska
skocz po piwo do biedronki a pózniej spożj w najblizszej otwartej bramie:classic_cool:

Gość Lubie piwo
www.pub-przejscie.pl/ - Plac na Rozdrożu Fajny pub z dobrym piwem - przez kilka dni w tygodniu mają jakąś promocję, że piwo kosztuje 5 zł przez całą dobe. Można też zjeść, obejrzeć mecz i pograć w piłkarzyki.

Gość gość
Na piwo to najbardziej polecam klub muzyczny Barometr. Fajne, kameralne miejsce, dobra lokalizacja ( Warszawa – samo centrum, tuz koło palmy) Barmani robią niesamowite Driny, no i bardzo dobra muzyka + duzo koncertow. Jest smacznie. http://barometr.waw.pl

Gość perel
Zobacz sobie KluboKawiarnię na Czackiego. Tam jest piwko w dobrej cenie i dobra atmosfera. Teraz nawet jak zainstalujesz sobie na smartfonie aplikację Klubo to dostaje się w barze darmowego drinka i można skorzystać z różnych promocji :)

Gość Eska555
Hmm no ja bym poleciła Piankę (www.piankaztanka.pl) Przy okazji można coś dobrze zjeść. Wielkim ich plusem jest to, że mają otwarte całą dobę ;)

Gość ewka9966
Hmm... ja byłam w Pianka z Tanka i bardzo mi się u nich podobało. Cenami nie zaskoczyli, takie normalne. A piwko dobre, jedzonko też mają, więc można coś przekąsić. www.piankaztanka.pl

Gość optyluu
Na pewno do Pianki na Zgody 12. Zwłaszcza, że jest otwarte przez całą dobę. Pozytywne zaskoczenie.

Gość majkolka
No muszę przyznać, że http://piankaztanka.pl/ to ciekawe miejsce. Dopiero je odkryłam. Śledzę opinie innych, potem odwiedzam te miejsca i najczęściej nie jestem aż tak zadowolona, ale tutaj faktyczne karmią dobrze i ogólnie atmosfera jest taka, że czuję się tam dobrze.

Gość KasicaEk
Jeśli szukasz fajnego miejsca to zdecydowanie Pianka. Mają niedrogie piwko, pyszne jedzonko, atmosfera bardzo przyjemna. Nie jeden wieczór już tam spędziłam ze znajomymi ;) www.piankaztanka.pl

Gość uploplo
Ta Pianka to rzeczywiście fajne miejsce. Do tej pory miałam okazję tylko raz, ale dziś piąteczek, więc mój wybór padnie właśnie na nią:)

Gość gość
Ludzie piszący o Piance - macie dobre miejsce, ale reklamujecie to tak nieumiejętnie że aż w oczy boli !!! Może o drobine subtelniejszą tą reklame :/

Gość różyczka311
Świeże piwko można dostać w Piance. Nie drogo i w bardzo przystępnej cenie. Nie raz z kumpelkami się tam zasiedziałyśmy. www.piankaztanka.pl

Gość Fionka91
Na Zgoda - Pianka Drink and Food. Otwarte 24h/dobę więc w każdej chwili możesz zajść i siedzieć ile chcesz. Piwo świeżutkie fajne. A jeśli zgłodniejesz polecam kurczaka albo hamburgera - świeże i pyszne!

Gość kuciemba
Jak na piwo to jedynie do Bierhalle na Koszykach, to też restauracja oczywiście, ale w formie piwiarni można powiedzieć. Piwo mają na prawdę dobre, sam z resztą sprawdziłem na sobie.

Gość Grażynaag
Bar Bubbles na pl. Piłsudskiego, polecam. Przystępne ceny, duży wybór alkoholi, jedzenie bardzo dobre, obsługa również bez zarzutów.

Gość telimene
Poszłam do tej Pianki. Tyle osób ją polecało, że musiałam sprawdzić :d Rzeczywiście jest super!! Piwko za 8zł to jak na wawkę nienajgorzej, a gdy łapie gastro jest fajny wybór dań na ciepło <3 Świetne miejsce

Gość Aldonapa
Bar&Restauracja Bubbles, ktoś już tu nawet wspominał to miejsce.