Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chceiscdopubu

Do Warszawiakow.Gdzie skoczyc na tanie piwo w Centrum?

Polecane posty

Gość annaanana
Jest dużo fajnych miejsc w centrum. Trzeba pochodzić i popróbować. Mi ostatnio wpadła w oko Pianka. Poszliśmy tam ze znajomymi w ramach lunch menu, a wyszliśmy rano :D:D

Gość Bar Warszawa Centrum
Bubbles to bar w Warszawie, który wyróżnia niepowtarzalny klimat. To u nas znajdziecie Państwo satysfakcję i zadowolenie, to do nas zechcą Państwo wracać przy każdej okazji. Zachęcamy, byście przekroczyli próg naszej restauracji i osobiście przekonali się na czym opiera się wyjątkowość naszego lokalu. Najlepsze piwo gwarantowane! Zapraszamy! http://bubbles.com.pl/

Gość Malwina Adamiec
Jeśli chodzi o alkohole z bąbelkami to tylko Bubbles. Szampana mają obłędnego... Moje urodziny wypadły tam bardzo dobrze, wszyscy byli zadowoleni ze świetnego klimatu, luźnej atmosfery i pysznego jedzenia a zwłaszcza krewetek smażonych na maśle z puree z batata... Aż ślinka cieknie...Polecam gorąco :)

Gość gość
Zdecydowanie do setki!

Gość Bar w Warszawie
Dokładnie, Bubbles to super miejsce:) Na piwko, szampana, czy winko - doskonałe (pełna lista na stronie http://www.bubbles.com.pl). Cenię za luźny klimat.

Gość Wiktor4443
Jak dla mnie jedynym słusznym miejscem na dobre piwo to Pianka na ul. Zgody. Nie dość, że serio, jakość piwa jest bezbłędna to są otwarci 24/h;) Żyć nie umierać. Jedzenie też jest świetne. Miła odmiana na nocne jedzenie z bud :P polecam!

Gość PaulaPaula1
My z znajomymi chodzimy do Oliwy i Papryki, gdzie jest spory wybór piwka i w dodatku jest jedzonko, którym zajadamy głoda jak się włączy gastro po piwku :D