Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfhsjfhsdkwpd

Mam dość bezrobocia i tego chorego pańśtwa!!!

Polecane posty

Gość dfhsjfhsdkwpd

Mam tego dość!!!! Szukam pracy już 2 lata i nic! Rozesłałam chyba tonę CV i nikt nie odpowiada. :(:( To państwo jest chore!!! Mam dyplomy elitarnych kierunków : turystyki i rekreacji oraz licencjat z marketingu. Przecież to jest wykżtałcenie na kadrę zarządzającą :(:( A oni proponują mi stanowisko na kasie. Czemu państwo nic nie robi to jest chore!!!!! :(:( Czemu inrzynierek jeden z drógim coś tam podatawią do wzorów, klapki na oczach bez wyobraźni i kreatywnosci i zarabiają po kilka tysięcy. PRzecież ja takimi powinnam zarządzać robolami :(:(

Gość oceniam prowokację
na 0,5/10 na zachętę

Gość ptasiek nastroszony
jeden z drógim to Cie powinni w dupsko zerznąc w ramach castingu czy się nadajesz?

Gość ptasiek nastroszony
ja takie castingi przechodzę śpiewająco ,mam nawet kilka dziennie :classic_cool:

Gość dfhsjfhsdkwpd
Żadne tam prowokacje. Nie uważacie, że jednak za studia się coś należy. PRzecież nie po to cięrzko studiowałam, żeby teraz tyrać za grosze. Takie jaja tylko w polsce :(:(

Gość frevrgeg
a ja mam wyzsze wyksztalcenie i zeby cos kurde zarobic chwycilam sie szmaty:( to jzu nie ejst wstyd tylko koniecznosc, wstyd rta schowac do kieszeni

Gość dfhsjfhsdkwpd
Dlatego trzeba chyba uciekać z tego patologicznego kraju! Kiedyś nie wierzyłam, myślałam, że to nieudacznicy tak mówią. A teaz widzę ze w tym kraju nie ma przyszłosći dla dobrze wykrztałconych ludzi z 2ma językami. :(

Gość engineer
Buahahaha. Dobrze ci tak głupia babo. Tak się akurat składa, że sam jestem inżynierem, a twoja wypowiedź świadczy tylko o twoim kompletnym braku wiedzy w tematyce zagadnień technicznych. Dzięki mojej wiedzy zarabiam 5 tysi na czysto i sram na takie blachary po debilnym marketingu jak ty. Zarządzać to sobie możesz własnym dupskiem. Hahahahahaha :D:D:D

Gość rr3535
wow jak takich debili wypuszczaja jako inzynierow to juz widze jaka inteligencja zarabia takie pieniadze buahaahah

Gość dfhsjfhsdkwpd
Dobrze powiedziane rr3535. Inżynier to robol którym takie jak ja będą zarządzać jak już dostanę pracę zgodną z moim wszechstronnym wykrztałceniem. :)

Gość Kasnaj
Więcej otuchy ludzie ;) w końcu nas ktoś ze chce a tym czasem w chwilach załamania zapraszam do komentowania mojego blogu :) razem jest raźniej musimy podtrzymywać się na duchu http://zyciebezrobotnej.blogspot.com/

Gość h3h3hh
nie przejmuj się, ja też szukam już jakieś normalnej pracy pół roku, nic nie mogę znaleźć więc idę do telemarketingu, bo nikt inny do mnie się nie odzywa ;)

Gość errrtttytyty
"Perspektywa pracy za 6 zł na godzinę przy wydaniu 25 000 tyś na skończenie studiów mnie przeraża. I jak my młodzi ludzie mamy się starać o wyższy przyrost natualny w Polsce??" boże dziecko hahaha wydalas 25 milionow na studia? chyba 25 tys nieuku...

Gość errrtttytyty
bezskutecznie pisze sie razem ty absolwentko studiow hahaha

Gość h3h3hh
a zeby Cię jeszcze pocieszyć, to nawet kasy nie mam żeby sobie kupić nowy sweter, wszystkie ciuchy jakie mam przywożę sobie z anglii jak mam okazję jechać :p

Gość żona inżyniera
Bez inżynierów ten chory kraj już by nie istniał, twoje wykształcenie mówi samo za siebie DRUGIM kurwa a nie drógim Za dużo jest w tym kraju kadry zarządzającej ot co i mamy to co mamy po jaką cholere ci było zarządzanie, trzeba było iść na kierunek techniczny dla takich jest praca ;-)

Gość jeden-cztery
nic się nie należy za studia, ja byłem zmuszony przerwać studia i zacząc pracę, od 6 lat mam robotę, umowę na czas nieokreślony i zarobki które szału nie robią ale tragiczne też nie są. Rzucenie studiów to moja porażka ale kiedyś je skończę, smutne że ludzie po studiach nie mają pracy ale myśłenie 'że mi się nalezy' już dawno wyrzucono do lamusa.

No ok ale co masz ważniejszego od tych swoich studiów? Jesteś córką znanego biznesmena polityka czy kogokolwiek kto nie jest nikim ? No skoro nie, to nie masz szans i wszystko w normie co cie tak dziwi? Czyżbyś nie rozumiała praw kapitalizmu? A na kogo głosowałaś jeśli to nie tajemnica?:D