Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos jest nie tak z moją cipką?

mam sie czego wsydzic?

Polecane posty

Oj Ginecik alez Ty wylewny ;) jak bedziesz tak sobie wmawiala a jeszcze jak wypalisz cos przed facetem to nie zdziwi mnie jak sie rozmysli.. Ale cos mi sie wydaje ze to bedzie Twoj pierwszy raz..???

Nie wiem czego sie wstydzisz.. I u facetow i u kobiet narzady te sie roznia od siebie nawzajem i to czasem calkiem dramatycznie.. Jak mowisz e ciasna to przestan sie przejmowac:) jest dobrze:D

no taki calkowicie to pierwszy, do tej pory widziala to jedna osoba i nie miala z tym problemu zadnego, ale nie wiem sama :(:(

brawo Ginecik ;D nie przejmuj sie tym, jesli ta osoba nie miala z tym problemu, to nie powinnas sie martwic, wazne abys czula przyjemnosc:)

ale jak bede sie martwic tym, co on o tym pomysli, to nie bede miec przyjemnosci :( moze powinnam mu najpierw zdjecie wyslac?:O

Nie wysylaj mu zadnych zdjec! Nie wspominaj mu o tym a sama sie przekonasz ze wogole sie przejmowalas na darmo.. Ejj no..

czyli jezeli nie mowi sie facetowi o swoich roznych wadach czy kompleksach, to on tego nie zauwazy??

bo ogolnie mam jeszcze inne kompleksy, ale to juz niewazne

Czy Ty juz doszczetnie zwariowalas? Rozumiem, ze sie przejmujesz, ale bez przesady, wysylasz na forum zdjecie i kazdy Cie zapewnia, ze jest ok, a Ty wciaz to samo. Wstydzisz sie jak bedziesz wygladac przed nim nago, a nie wstydzisz sie wyslac mu foty i to co sobie moze pomyslec? Chore!!! W takich przypadkach nieplanowany sex jest chyba najlepszy ;) Ja sie poddaje!

Gość zarezerwowana-to ja!!
popieram anullav!! Głupia gęś z Ciebie jak wyslesz mu fote i bedziesz sie tym przejmowac!!!!

to nie moje zdjecie, tylko mam podobna :( nie wysle, bo slyszalam, ze jak sie nie mowi o swoich kompleksach, to inni ich nie zauwazaj. zreszta macie racje, cipka to cipka, nie jest do oglądania :) dziekuje za wypowiedzi :)