Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PannaEkscentryczna

Nieznośna matka z menopauza!!! Co robić!?

Polecane posty

Od pewnego czasu moja matka jest nieznośna, warczy bez powodu na mnie i brata, ciagle narzeka ze nic nie robimy. O tabletkach nawet nie chce slyszec. Staje sie moherem ciagle gada mi o jakims kocie ktory przychodzi pod firme gdzie pracuje, trzyma karme dla kota w torebce OCHYDA! a ostatnio coraz czesciej zdarza jej sie brac karton zamiast koszyka na zakupach i wklada do tego kartonu rozne produkty. Pale sie ze wstydu przez nia! Na szczescie jeszcze mieszkam z bratem o 7 lat starszym ktory sie jej postawi, ja niestety nie umiem. Ostatnio uderzyla mnie w twarz bo sie zdenerwowala o oceny, co jej sie nigdy nie zdarzylo! Zaczynam ja nienawidziec! Niedlugo brat wyjezdza za granice, a ja zostane z nia sama w domu. Jak zyc z tak nieznosna kobieta?! :o

Gość martyna2
poszukaj jej faceta

Faceta? Zaden by na nia nie spojrzal. Niedosc ze jest gruba to jeszcze obrzydliwa, pierdzi, beka przy nas. Jak tak mozna sie zachowywac? Na dodatek je jakies gowno jak baleron czy sledzie. Masakra jakas :o

Gość jaka by nie byla
to twoja matka a ty jestes zerem że tutaj do obcych wypisujesz takie bzdury o osobie która poświęciła ci swoją młodość i zdrowie żeby cię wychować.Pewno.nie jedna noc spędziła przy tobie gdy chorowalas ale o tym już nie pamiętasz .Pora żebyś teraz ty ją zrozumiala tez może dozyjesz menopauzy

w tym wieku to jeszcze menopauza tak masowo nie atakuje. to co piszesz to raczej czyms innym jest spowodowane, mysle.

Bzdury? Mowie prawde! rozumiem ze kazda kobieta przechodzi menopauze, ale ona nawet nie chce slyszec o niej. Nie da sobie pomoc, a uwierz ze z kobieta ktora ma menopauze bardzo trudno wytrzymac. :o

Gość nokhsaewka
Jestem starsza od twojej mamy ale nic mi na dekiel nie pada. Cały czas się odchudzam ,jeżdzę od lat na nartach i zwiedziłam pół Europy i Azji mnie wkurza mój synuś który oprócz nauki takiej sobie nic w domu nie robi i straszny bałaganiarz . Niech mama zrobi poziom hormonów jak będą złe to lekarz jej dobierze tabletki a jak ma dobry to po prostu ma moherowy charakter.

Nawet poszla bym z nia! tylko ze jak slyszy o menopauzie, wpada w szal. Wydziera sie, przekrzykuje mnie, przerywa mi. Gorzej niz dziecko z podstawowki! :o

Gość nokhsaewka
Ciebie morze nie posłucha bo jesteś córką i młodą osobą a może jakaś ciocia ją namówi .

Gość Ksenia50
ja mam więcej niż twolja mama ale zupełnie inne zalety mam i zamiast baleronu jem Almette szyneczke - moze jej kup

Gość nokhsaewka
Co ma Allmete i szynka do menopauzy musi iśc do lekarza

Gość maturks4
A do tej pory jak się zachowywała? Może to tobie coś na mózg padło. Na zasadzie "wyżej sra, niż dupę ma"

Nic mi na mozg nie padlo, ciagle drze na mnie morde niewiadomo o co. Albo teraz glodna siedze bo jej sie dupy nie chce ruszyc do sklepu zeby cos na sniadanie kupic, bo ma pieniadze na karcie a karty mi nie da. I tak zawsze jest nic w domu do jedzenia nie ma, i teraz mowie na serio nic nie ma do jedzenia! A ta ze wszystko jest. Albo kupi ser, szynke a chleba nie kupi. Co to za logika? Glupia baba! :o