Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drogie tanie

Chytra przyszła synowa

Polecane posty

Gość drogie tanie

Chodzi z moim synem parę lat trochę pomieszkiwali u nas a teraz kupili dom z naszą pomocą i są zgodną parą niedługo ślub. Finansowo radzimy sobie bardzo dobrze oni też. Robiąc jakąś imprezę zawsze się staram żeby niczego nie brakowało u niej odwrotnie narobi salatek a 5 steków na 10 osób. Zawsze jej się pytam czy pomóc coś zrobić odmawia a wiem że lubi dobrze pojeśc bo jak jest u nas to zjada konkrety. Myśle że jej mama tak gości wita bo zawsze jej rodzice są zadowoleni a mi wstyd synowi nic nie powiem bo nie chcę być teściową co gada za plecami. Nieraz mi się wydaje jak coś kupię ciuch, kosmetyk to jest zazdrosna że jej mamy na to nie stać mi by zabrała a jej zaniosła . Jak coś kupię i powiem cenę to zawsze oczami wywraca a za parę dni kupuje to samo.Dobrze że się wyprowadzili i mieszka niedaleko swoich rodziców a do nas mają dalej .

Gość drogie tanie
nie będzie mnie już zdzira objadać

Gość jkhfsigfsougau
dobrze że się wyprowadziła, z taką teściową by długo nie wytrzymała.... następna nawiedzona

Gość drogie tanie
Spadaj podszywie

Gość szz
taka teściowa jak ty to udręczenie ;|

Gość drogie tanie
Przecież nic jej złego nie robię i ją lubię tylko wkurza mnie jej pazerność.

Gość different***
Dobrze syn trafił,pazerna baba to złoto,niczego mu nie zabraknie,dużo gorzej by było gdyby była rozrzutna.

Gość drogie tanie
No dobrze niech oszczędza ale idzie do mojej rodziny a u nas wszyscy ci co nawet są chytrzy jak robią imprezę to robią naprawdę wystawną a ona robi bidę mąż powiedział żebym się nie złościła niech oni się wstydzą.

Gość gnjjyyjttju
e tam wydaje mi sie że teraz młodzi własnie nie są zaradni .Maja dziadków co im pomagaja przy dziecicach zwłaszcza. To po co rodzic i nie radzic? Wstydu nie maja a najsmieszniejsze jest to ze sami lubieja wystawne imprezy i pojesc i wypic ale u kogos. A sami to juz licza złotówki ze hoho. To sknerstwo sie nazywa.