Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajakaja

Czy Polka,która ma faceta Anglika,może czuć się lepsza od Polki,która ma Polaka?

Polecane posty

Gość gość
hehe czyli wychodzi na to ze polacy nie zostawiają polek z dziećmi a ma to miejsce tylko wtedy gdy anglik jest ojcem :D Kontynuując ten tok myślenia wśród angielek nie powinno być samotnych matek jeżeli ojcem jest anglik A to dobre :D poprawiłyście mi humor

Gość gość
wychodzi polskie cebulactwo i zakompleksienie. ehh.

Gość gość
Co to za mentalność; czuc się lepszy, gorszy.To infantlizm. Gratuluje bo to w stylu; 1 dziewczynka;"a mój tata przywiozl mamie lisa" 2- dziewczynka:" a mój przywiozl mamie srebrnego lisa" . 3- dziewczynka:"a mój tato przywiozl mamie syfilisa"

Gość gość
A co to jest do cholery za kategoryzowanie ludzi? Lepsza gorsza ...tego wyznacznikiem na pewno nie jest z kim jest.

Gość gość
No i dobrze jesli tak jest ale wybor partnera jest kwestia gustu. Niech kazdy chce z kim chce byle byl szczesliwy a ludzie niech zajma sie swoim zyciem i zwiazkami jesli takowe maja.

Gość Winfreda
A jaka jest ta Polka? Czy według Was każda Polka jest taka sama? Wiecie jaki jest każdy Anglik? Opiszcie mi Anglika. Każdy jest inny, narodowość to jedna z bardzo wielu rzeczy, które nas charakteryzują. Jeżeli chodzi o stereotyp, to polscy mężczyźni mają chyba najgorszy wizerunek. A nie każdy jest taki jak Ferdek Kiepski... Czy można opierać swoją wartość na innej osobie? Czy wartość kobiety określa jej facet??? Bzdura. Sama w sobie jestem wartościowym człowiekiem i wybrałam wartościowego partnera. Jeżeli nie znasz swojej wartości, to nic ci nie pomoże. Czy kobieta powinna być szczególnie dumna dlatego, że ma faceta innej narodowości? Nie wiem, nie mi to oceniać. Na pewno wolę być dumna ze swojego partnera i go cenić niż się za niego wstydzić (chociaż jak można by było się wstydzić za kogoś kogo się kocha? Tego nie rozumiem, ale powiedzmy, że niektórzy ludzie tak mają). Mogłabym się zakochać w Angliku, gdybym spotkała odpowiednią osobę. Dlaczego by nie?