Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość am chyba depresjee

Mam chyba depresje. Czuje się staro a mam dopiero 25 lat :(

Polecane posty

Gość am chyba depresjee

Patrze w lustro..na stare zdjęcia z dziecinstwa..chcialabym byc jak wtedy, wygladac jak kiedys. Byc młoda. Wygladam atrakcyjnie, mlodo ( ludzie dają mi okolo 22-23 lat) ale widze oznaki czasu , obserwuje kobiety po 30-40scte ,te zadbane... i niestety z wiekiem cialo i twarz sie zmienia, mimo ze wmająja sobie one ''wyglądanie na 25'' , nie chce tak wygladac :( chwytam sie roznych metod, setki kremów ,wiem ze nie dzialają, jestem naiwna ,wierze reklamie smutno mi :(

Gość maru
To,że jest Ci smutno to normalne....skoro tyle wagi przywiązujesz do wyglądu zewnętrznego....Nie masz nic lepszego do roboty?!

Gość am chyba depresjee
fakt, do wyglądu swojego i innych przywiązuje wagi ,bardzo duzą , nie chce stracic swojej urody a wiem ,ze to nieuniknione

Gość gość
Miałem depresję, ale chyba dobrze się maskowałem w pracy. Sam w domu wpadałem w jakieś melancholie, cofałem się myślami w przeszłość i nie potrafiłem żyć do przodu. Doszedłem do wniosku, że przyczyną jest niskie poczucie własnej wartości. W kontakcie z ludźmi nie potrafiłem podtrzymać rozmowy. Nie wiedziałem o czym mówić. Jedynie z najbliższymi nie miałem tego problemu. Jestem osobą wykształconą, ale nie potrafiłem zrozumieć ani skupić się na tym co ktoś do mnie mówi. Dobrze uczyłem się jedynie samodzielnie. W kółko zapominałem. Niby inteligentny a w oczach innych wychodziłem na idiotę. Pomogło mi oczyszczenie aury ze strony http://energiaduchowa.pl