Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONaCiezkoMI

Jestem w 7 miesiacu ciazy a moj facet ...

Polecane posty

Gość ONaCiezkoMI

nie odzywa sie do mnie juz 6 dzien, to ja sie pogniewalam na niego i dlatego czekam az on sie odezwie. Przewaznie to ja 1 wyciagalam reke do zgody ale teraz to byla wylacznie jego wina.Co o tym sadzicie...

Sądzę, że powinnaś wziąć się na swojego faceta zanim na świat przyjdzie dziecko. Co to ma być, facet focha strzela? :O A jak będzie dziecko to co, będzie Cię zostawiał bez pomocy, bo się obrazi?

Gość ONaCiezkoMI
tzn byl on wielokrotnie na gg ale nie zostawil mi zadnej wiadomosci, ja bylam ale zawsze na niewidoku. Dziwne.Zero smsow i telefonu ale tlumacze sobie to tym, ze czesto po prostu nie ma kasy na koncie.

Gość ONaCiezkoMI
w dodatku dzidzia szaleje w brzuchu, a mnie nachodza czarne mysli ze moze pojechac na impreze, czego nigdy nie robil odad zaszlam w ciaze bo weekendy zawsze spedzalismy razem. Ale nie ten.

Gość nooo tooo lipa
JAk pojedzie na impreze w życiu bym mu nie wybaczyła Kurde co to za facet skoro cię zostawia samą na 6 dni ? Zadzwoń do niego i go opierdol i to bardzo zdrowo ;/ A można wiedzieć o co się pokłóciliście ?

Gość nooo tooo lipa
Albo lepiej poczekaj jeszcze z godzinkę - dwie i napisz mu esa że zle się czujesz i ciekawe jak w tedy zareaguje ? Jak cie oleje to masz czarno na białym

Gość yuki009
a może ma już dość Twoich fochów ;)

Gość ONaCiezkoMI
Co wy, nie mam zadnej hustawki nastrojow ani nic podobnego, w ogole mam malo objawow ciazy poza brzuszkiem.Nie chce do niego dzwonic pierwsza.

Gość ONaCiezkoMI
tez tak mysle ze mu nigdy nie wybacze jesli by pojechal, tylko dlaczego sie nie odezwal, nie zostawil zadnej wiadomosci...cokolwiek.

Gość daj no cynka na pacynka
po ile macie lat?

Nawet jak się odezwie to kopnij go z całej siły w doopsko, w takim wypadku lepiej być samotna matką... A nawet jakby miała fochy,to co w ciąży chyba jest-ma prawo..Jak facet moze nie odzywac się do swojej ciężarnej żony/dziewczyny 6dni? Chyba,że miał wypadek i leży w śpiączce,wtedy zastanawiałabym się nad wybaczeniem;)