Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandrowa1243

Czy to jest kurde normalne?!

Polecane posty

Gość aleksandrowa1243

Powiedzcie mi, czy to normalne, że facet mnie pieści- namiętne pocałunki, całowanie szyji, piersi, brzucha, nawet robi minetke, jestem zupełnie naga, potem zamiana ról- ja go pieszcze, schodze coraz niżej, sciągam mu spodnie a tu nic, dopiero jak się za niego wezmę bezpośrednio ręką to staje, to ze mną jest coś nie tak czy z nim do cholery???

Gość aleksandrowa1243
Pomarańczowy, jeśli to Twoje doświadczenia to bardzo mi przykro, jestem z Toba :* ale jeśli chodzi o mnie to mam poczucie własnej wartości :)

Gość nie jestem znawcą
ale to trochę dziwne, bo facetowi to juz staje od samego patrzenia

Gość prorokee
Muszę Cię zmartwić.Nie podniecasz swojego faceta.Dopiero gdy posuwasz go ręką odczuwa 'mechaniczne' podniecenie.Myslę że pomaranczowy ma może mieć rację że wyobraza sobie inną kobietę jak zamknie oczy.Możesz być ładna w oczach innych lub w swoim mniemaniu ale może akurat jego nie podniecasz.Niewykluczone że mu sie po prostu znudziłaś (((((🖐️)))))

Gość aleksandrowa1243
Kiedy raz jest dobrze a raz niestety tak jest, źle jest zwykle wtedy gdy ktoś jest w domu, niby się zamykamy, ale dla nas obu jest to stresujące, że ktoś akurat zapuka albo coś usłyszy i żeby ten stres tak go paraliżował?

Gość prorokee
na bank kogos ma 🖐️ jak mu da tamta to nie ma ochoty,jak mu nie da to ma ohotę-to proste.

Gość glen muller
widocznie jedzie ci z cipy

Gość to nie jest normalne
skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą

Gość dexmen
to co piszesz wynika z zaburzeń na tle nerwowym taka mała powiedzmy nerwica prawdopodobnie partner cierpi tez na przedwczesny wytryrsk i wasze kochanie to taki mały sprint można się ale wymaga czasu

Gość JakaJestemNieWieNikt
ja gdzies czytalam ze tak jest jak facet zbyt czesto sie onanizowal...wtedy jest w stanie sie podniecic tylko wtedy kiedy dostarczasz mu pieszczot podobnych do tych ktore sam sobie robil

Gość asdfghjkl1029384756
aleksandrowa dla was obu? cos tu smierdzi