Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menrin monrou

Tak się zastanawiam czy warto zawsze wierzyc kobiecie? Chodzi o molestowanie

Polecane posty

Gość menrin monrou

Jesli kobieta mowi ze facet ja zgwalcil lub probowal zgwalcic, lub molestuje a czasami okazuje sie to klamstwem wiec czy warto od razu wierzyc kobiecie? czy postawic sprawe do wyjasnienia?

Gość chleba i igrzysk
weż pod uwage fakt, że jesli taka sytuacja faktycznie miała miejsce to dla kobiety jest to spora trauma i wyjasnianie tego jest ostatnią rzeczą na jaką ma ochotę... a nie przepraszam, przedostatnią. Ostatnie bedzie udowadnianie, że sytuacja wyglądała jak wyglądała

Gość Kobylak
O kurka ja chce byc molestowany przez kobietę proszę !

Gość menrin monrou
ale co jeśli kobieta kłamie, jest wiele takich przypadków. Czy jeśli kobieta kłamała to facet gdy cała sytuacja się wyjasni ma prawo do spoliczkowania jej?

Gość menrin monrou
No bo kobieta tez nie moze byc bezkarna? co jesli to okazuje sie klamstwem???? Zrozumialam ze kobiecie wolno wszystko i ma nie poniesc za to zadnych konsekwencji. Mialam kiedys kolege ktory zostal posadzony o cos takiego , wszyscy sie od niego odwrocili a potem prawda wyszla na jaw.

Gość napisze to co w tamtym temacie
ja jestem za tym by najpierw kobiecie uwierzyc bo facetowi takimi rzeczami wyrzadzi sie mniejsza krzywde. Poza tym on pewnie dal kobiecie powod do takiego zachowania

Gość menrin monrou
Tylko czy jesli kobieta klamala to mozna wyciagnac wobec niej jakies konsekwencje?????? Ja jestem za tym by facet ja spoliczkowal, i mowie to z reka na sercu jako kobieta.

Gość chleba i igrzysk
Tylko czy jesli kobieta klamala to mozna wyciagnac wobec niej jakies konsekwencje?????? Ja jestem za tym by facet ja spoliczkowal, i mowie to z reka na sercu jako kobieta. sądzę, że nawet powinno się wyciagnac konsekwencje... co to twojej propozycji - zdania sa podzielone :D

Gość menrin monrou
A jakieś odszkodowanie facetowi się należy i najlepiej jakieś przeprosiny we wszystkich gazetach oraz zdjęcia dwóch osób - rzekomo zgwałconej - i rzekomego gwałciciela Moja siostra już kilka razy jako prawniczka natkneła się na takie przypadki.

Gość chleba i igrzysk
menrin monrou A jakieś odszkodowanie facetowi się należy i najlepiej jakieś przeprosiny we wszystkich gazetach oraz zdjęcia dwóch osób - rzekomo zgwałconej - i rzekomego gwałciciela Moja siostra już kilka razy jako prawniczka natkneła się na takie przypadki. ty masz jakis spory problem ze sobą...rozumiem, że kwestia gwałtu tez była opisywana we wszystkich gazetach wraz ze zdjęciami dwóch osób?

Gość menrin monrou
Nie, nie byla!!! ale zastanawia mnie czy takie rozwiazanie moze byc dobrym rozwiazaniem?? by komus odechcialo sie raz na zawsze klamac w takich sprawach.

Gość chleba i igrzysk
Nie, nie byla!!! skoro nie była to znaczy, że płoniesz nieugaszona ządzą zemsty i to co zrobiła ta dziewczyna jest dla ciebie powodem do dania upustu swjej chorej potrzebie wdeptania kogos w glebę... jestes większą suką niż ta panna

Gość menrin monrou
Nie pałam chęcią zemsty ale wtedy jak już mówiłam o tym chłopaku, sama odwróciłam się od niego a on był moim bliskim przyjacielem, on popełnił samobójstwo i wtedy ta dziewczyna się przyznała. Ja nie pałam chęcią zemsty ale chce nauczyc kogoś odpowiedzialności.

Gość chleba i igrzysk
Ja nie pałam chęcią zemsty ale chce nauczyc kogoś odpowiedzialności. nie...ty chcesz komuś wydrapać oczy żeby przykryć swoje poczucie winy, że odwróciłas się od tego chłopaka a on nie był winny nie mydl oczu jakimiś górnolotnymi pobudkami :P

Gość chleba i igrzysk
poza tym jeszcze jedno - nie wiesz jak było. Dziewczyna równie dobrze mogła byc w szoku po samobójstwie tego chłopaka i przyznać sie do czegoś czego nie było - do swojej zgody na to molestowanie, próbę gwałtu bądź też gwałt ... to co tu czytam teraz w twoich postach to jest pragnienie mordu na podstawie poszlak.. a przyczyną tego pragnienia jest ni mniej ni więcej tylko twoje poczucie winy wobec samobójcy

Gość Ptololeusz@
powtarzasz się na innym temacie autorko.

Gość widzewwidzew
mój kolezka poszedł siedziec za cos czego nie zrobił bo go głupia ciipa oskarzyła niezgodnie z prawdą

Gość chleba i igrzysk
mój kolezka poszedł siedziec za cos czego nie zrobił bo go głupia ciipa oskarzyła niezgodnie z prawdą to tak a propos gwałtu? Dasz sobie rekę uciąć że kolega mówi prawdę?

Gość widzewwidzew
no dam reke sobie za niego uciac tym bardziej ze to latawica była i pół dzielni ją miało

Gość jhkasldjkfghjfgs
to ze byla taka a nie inna nie oznacza ze nie mogl ja zgwalcic

Gość widzewwidzew
ale łbie nierozumiesz ze jej nie zgwałcił??

Gość jhkasldjkfghjfgs
tak Ci powiedział ?