Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no...cóż...

chcę się zakochać

Polecane posty

Gość no...cóż...
myslę, ze się mylisz... bo te z miłosci też bywają niekochane( patrz- rozwody, domy dziecka a dzieci z miłosci były) Ale najczęściej jest tak, ż4e jak już dziecko sie pojawi na świecie jest kochane - przynajmniej przez mamę. tak to juz jest skonstruowane:-) ale o czym my tu gadamy! Mnie chodzi o to, by czuć stan zakochania do męzczyzny a nie o miłosc macierzyńska- to dwie różne sprawy:-)

.. tak się nam jakoś zawędrowało :) bo może jednak tak jest - 'jedynie słuszna droga?" to omówił niepoprawny optymista ... ;) :D

Gość no...cóż...
widziałeś olbi film pod tytułem equilibrium?

Gość a mi szkoda
autorko, to tak, jakbyś chciała być trochę w ciąży - nie tak całkiem, tylko odrobinkę;) miłość m.in. na tym polega, że jest się w stanie dla niej powywracać sobie życie :) a takie "zakochanie" - co to ma nie przeszkodzić w kontynuowaniu wygodnego życia z mężem - to o kant tyłka potłuc, bo to tylko taka nędza i popelina :)

Gość no...cóż...
zakochanie to stan przemijające , miłość zaś nie( moim zdaniem) no i miłosć chyba nie ma nic wspólnego z zakochaniem. Tak , mnie o zakochanie chodzi, o te emocje, motyle w brzuchu itd. o czym equilibrium?;-) w skrócie W przyszłości, w miejscu o nazwie Libria, żyje społeczeństwo, które tłumi wszystkie emocje. Codziennie każdy z obywateli musi zażywać przypisaną przez rząd dawkę leku prozium, zabijającego uczucia. Każdy, kto uchyla się od tego obowiązku, każdy kto czuje, zostaje z miejsca likwidowany, jako jednostka niepożądana. John Preston dokonuje egzekucji nielicznych buntowników. Pewnego dnia spotkanie z należącą do nich kobietą zmienia jego życie na zawsze. John rzuca służbę dla reżimu i odstawia truciznę. Od tej chwili cały swój talent poświęci ratowaniu ludzi i zniszczeniu społeczeństwa zła. całkiem niezły film.polecam

kurczę ... różnimy się? jeśli tak to "pięknie" ;) po mojemu - zakochanie to wstęp do miłości .... jak można kochać bez zakochania? jako można zakochać się bez miłości zapytasz ... no to 'jakby' inna historia ....

... a ten film ... obejrzymy razem? ;)

Gość no...cóż...
nie martw się ,Olbi, moje zdanie nie jest zdaniem wiekszości- po prostu kieruję się rozumem w życiu - potrafię " ogarnąc " takie odczucia i zracjonalizowac je- dlatego właśnie nie poddaję się pierwszym sygnałom jakie wysyłaja potencjalni kandydaci do tego, by się w nich zakochac... Ale , jeśli chodzi o Miłośc przez duże M to uwazam, ze zakochanie wręcz przeszkadza w prawdziwym kochaniu bo zakochanie jest jak narkotyk a miłosć jest bardzo związana z rzeczywisoscia, świadomością itd. Tak czytałam.

Gość no...cóż...
no dobra, włączamy na trzy:-) chętnie obejrzę jeszcze raz:-)

no ale skąd ta miłość - bez faz w brzuchu - tego nie jarzę ... jak się domyślam - jestem 'po przejściach' i - choć jestem facetem - no coś MUSI być!!!

Gość a mi szkoda
no cóż ----- najfajniej, jak miłość, takie prawdziwe kochanie, zaczyna się od takiego solidnego pierdolnięcia, czyli właśnie - zakochania :)

Gość no...cóż...
no mnie się nie pytaj:-) ale myślę, że na pewno rozum ma coś z tym wspólnego. Bez rozumu do serca się nie dojdzie. Po coś ten rozum jest przeciez.

no i kuźwa dalej nie wiem - mogę do was dotrzeć? rozkochać? bo sobie założyłaś, że tak? jakieś to za bardzo rozplanowane jak dla mnie .... :P

Gość kiedyś postanowiłem
udowodnić pewnej dziewczynie że uda mi się w niej rozbudzić uczucie. dałem radę..dziś tego żałuję ;(