Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nouvele887

Wiecie co..chyba sie zakochalam ;(

Polecane posty

Gość Nouvele887

a ja tak nienawidze byc zakochana :( Juz tak dlugo nie byłam,a tu co za niespodzianka! :O On nawet nie jest z mojego miasta,gadamy ze soba bardzo czesto,teraz kiedy go nie ma na gg, jest mi tak jakos bardzo smutno, czuje taka tesknote,az dziwnie... NIe moge wytrzymac,mam taka potrzebe ciaglego rozmawiania,ciaglego kontaktu z nim,kiedy go nie mam,głupieje i strasznie robi mi sie smutno,czuje taka tesknote,jakbym niewadomo jak dlugo sie z nim nie wdziala..

Gość sylwester tusz tusz
tez bym chciała to znowu poczuć

Gość Nouvele887
ale jesli ten chlopak jest kastratem to bedzie mogl mnie zadowolic?

Gość Nouvele887
Podszyw. Ja nigdy nie bylam szczesliwie zakochana,zawsze w tym czasie doznawalam tego nieprzyjemnego uczcucia a mianowiscie cierpienie :( Moze wlasnie dlatego, kiedy sie zakochuje,nie sprawia mi to zadnej satysfakcji...Taki uraz..

Gość Felicja!
odpusc sobie kastrata bo pozniej bedziesz zalowac....

Gość Nouvele887
i ta moja milosc jest taka dziwna niby mocna ale troche letka wiec to trudno ujac jak to bedzie wiadomo ze podniete mam

Gość Nouvele887
kurwa nudzi wam sie? podszywy...

Gość do nouvele
nie powinnas tak do tego podchodzic :O moze tym razem bedzie zajebiscie i wcale nic sie nie spieprzy? moze to wlasnie ten? powinnas sie tym cieszyc! milosc to zajebista sprawa :D widze po moich kolezankach, ze te ktore sa zakochane, to kwitna, a te ktore nie sa maja jakies kompleksy z dupy :P i ja sama teraz tez kwitne chyba :P i dobrze mi z tym ! Tobie tez powinno :D

Gość Nouvele887
nudzi ci sie debilny podszywie? Mowie ze mam trudna milosc

Gość Nouvele887
przestan sie podszywac wiem ze moja milosc jest nieobliczalna bo ja sama jestem jej swiadkiem

Gość Nouvele887
ALe ja wiem z miejsca,ze z tego nic nie bedzie. On nie jest z miasta w ktorym ja mieszkam, przyjezdzal by do mnie najwyzej co dwa tygodnie,jesli dobrze by poszlo, to co tydzien, na weekend, ale co mi z tego, to przeciez bardzo malo,za mało :( Przeciez z góry wiadomo,ze nie ma szans,aby cos z tego wyszlo.. no i tak poza tym,to ja jestem chorobliwie zazdrosna..

Gość do nouvele
no i co sie przejmujesz odlegloscia ;P milosc zwyciezy wszystko ;P to co zamierzasz do konca zycia byc sama? lepiej walcz ze swoja zazdroscia a nie miloscia :)

Gość kłak z nosa
rozchodź to

Gość do nouvele
no nie pierdol! skoro pisze, to mu zalezy! mysle, ze bedzie dobrze tym razem