Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolita.dfg

Proszę o porady i poważne odpowiedzi..:( Czy według was jestem lesbą?

Polecane posty

Gość lolita.dfg

Nie pisze tutaj,abyście mnie pojechali,pisze tu,bo mam nadzieję,ze ktoś mi doradzi... Bardzo boje sie tego,ze mogę być lesbijką...nie chce nią być !! byłam w związkach z chłopakami,wcześniej coś do nich czułam,ale wielu mnie skrzywdziło i teraz sie nawet w nich zauroczyć nie potrafie.. natomiast mam ogromna ochote pocalować sie z jakąś dziewczyną,podniecają mnie filmiki z kobietami robiącymi sobie dobrze..co o tym myślicie? czy powinnam się zacząć martwić?

Gość poszukaj for branzowych
tu watpliwe bys znalazla kogos, kto Cie zrozumie. Same dzieciaki tutaj siedza.

Gość wójekstaryhuejk
lesbijki podniecają wszystkich i panie też tylko odważne się przyznają a po drugie nie można przeskoczyć z facetów na panie tylko bo jakaś świnia zrobiła chlew a baba jaj niema

Gość boond
ciężkie pytanie jak piszesz że niejeden facet cie skrzywdził a teraz nie dziw się że czujesz wstret do facetów może to przejsciowe a moze powinnas spróbować z inną kobietą wtedy bedziesz wiedziała co i jak czy zmienic orientację czy przeczekać kryzys wiec powodzenia

Wydaje mi się, że to normalne dzisiaj, że kobiety chcą spróbować jak to jest. Nie panikuj, możesz być bi. Jeżeli nie potrafisz się zauroczyć w facecie przez jakiś dłuższy czas,a do kobiet coś czujesz to być może jesteś les ale tego nie można stwierdzić w jednej chwili. Tragedii nie ma. Ja jestem les i się nie pochlastam z tego powodu. Cudownie mi kiedy jestem z kobietą, a na siłę z żadnym facetem nie będę. Jakby co to możesz odezwać się na gg 38368152. Pozdrawiam:)