Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fbhbgj

czy kazdy długotrwaly zwiazek tak wyglada ????

Polecane posty

Gość fbhbgj

jestesmy razem 4 lata i od okolo miesiaca moj chlopak przestal sie starac, jak gdzies wychodzimy to nie trzyma mnie za reke , odnosi sie do mnie jak bym byla jego siostrą a nie kobietą. jeszcze niedawno jak jechalismy autem to kladł mi reke na kolanie a teraz ? pfff jak tak to ma wygladac albo jeszcze gorzej to jaki to ma sens ? bez sensu to zycie

Kicha, pogadaj z nim co czujesz. Rozmowa jest najważniejsza, przez niedopowiedzenia i domysły rozlatuje sie wiele związków.

po 14 latach nie trzyma mnie za reke-nigdy tego nie robil nie traktuje jak siostry razem staramy sie na tym samym poziomie

Gość fbhbgj
kurde ale ja z nim gadam a jak mu zwracam uwage to jest "znowu ci o cos chodzi " ja juz nie wiem co mam robic , mowie mu ze zwiazek trzeba pielegnowac starac sie a ten nie wie o co chodzi, meczy mnie to bradzo no i zblizają sie walentynki i co ? on nawet o nich nie pamieta , nie rozmawialismy o tym a widzimy sie w weekendy i w sumie za tydzien to bedzie po herbacie , jak nic nie wymysli na ten dzien to bede załamana :(

Gość fbhbgj
bez sensu sa te zwiazki , ja bym chciala zeby on caly czas sie staral o mnie a ja o niego jak 3 lata temu dzis stalismy na dworze i mowie zimno mi moze bys mni e przytulil a on "mam rece w kieszeniach", ja na to , jak bysmy teraz mieli tylko rok stazu to bys nie patrzyl ze ci w rece zimno , zero romantyzmu , a on mi na to , ale nie jestesmy razem rok tylko 4 lata nie mam sil do niego

Gość fbhbgj
:(