Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie mam do Was

HALO. Mam pytanie na temat wyboru Kobiety.

Polecane posty

Gość Pytanie mam do Was

Cześć wszystkim. Jestem mężczyzną w wieku 26 lat, po ostatnich znajomościach zastanawiam się jaką dziewczyną powinienem się zainteresować. W 3 lata temu w wypadku straciłem Rodziców, jestem poukładany, zaradny, odpowiedzialny, Rodzice byli zamożni ale zawsze mieli dla mnie czas, nie rozpieszczali mnie też, pracowalem od początku studiów. Pochodzę z dużego miasta no i żyje na wysokim poziomie. Chciałbym założyć Rodzinę i ostatnio poważnie zainteresowałem się czy dobrym pomysłem jest szukanie Kobiet "po przejściach" albo potrzebujących po prostu większej opieki. Dziewczyny z którymi się spotykam są młodsze ode mnie i jednak często wychodzi ich małe doświadczenie życiowe czy podejście do osób trzecich które jakoś mnie razi. Lubię imprezować dziewczyny poznaje głównie w klubach albo na zakupach. Staram się nikogo nie ranić no ale ciężko mi trafić na dojrzalszą Dziewczyną.

Gość słuchaj no....
...piszesz bzdety jak na kogoś kto jest czy był studentem. Poziom ew. gimnazjum i to z marnym wynikiem testu końcowego. Prowokacja !

Gość różowa Ms
na imprezach napewno nie trafisz na normalną i dojrzałą dziewczyne która bedzie sie chciała ustatkować,powinieneś zmienić obiekt wyrywania

Gość piczkowatosci
lubie imprezowac i chce załozyc rodzine dla mnie sie wyklucza zupelnie

Gość Ładni esię wylansowałeś
j/w

Gość Pytanie mam do Was
mi się wydaje że to bardziej kwestia wieku. Choć nie miałbym nic przeciwko związkowi ze starszą Kobietą. Heh rzeczywiście stylistycznie i składnie to może nie popisałem. Głównie mi chodziło o to czy zainteresować się innym typem dziewczyny : może szukać samotnej matki bądź dziewczyny z trudnej rodziny i starać się dać oparcie.

Gość Pytanie mam do Was
Haha nie mam celu się lansować, nie chcę żadnych ofert. Z zawieraniem znajomości nie mam problemu. Macie wiele koleżanek więc znacie napewno te z trudnych domów czy samotne matki. Ja nie znam takich dziewczyn.

Gość piczkowatosci
z trudnych domow ? nie radze , chyba ze masz zapędy psychoterapeutyczne

Gość różowa Ms
najlepiej sie bedzie związać z taką po przejściach,bo przynajmniej ma troche oleju w głowie,a nie jakas pusta wariatka,która ma w głowie kwiatka jakich teraz pełno...zreszta ty tez jestes po przejściach to byście sie uzupełniali i wspierali siebie nawzajem,twój wybór.. ale napewno nie znajdziesz takiej na imprezie...

Gość Pytanie mam do Was
piczkowatosci zapewniam Cię że bardziej mnie interesuje założenie Rodziny niż takie imprezowanie o którym myślisz. No ale to musiałabyś trochę pomyśleć o tym że bez Rodziny o tym się myśli. Przecież po założeniu Rodziny podróże czy wyjścia na miasto się nie kończą całkowicie. A na wyjściach "na piwo" z kolegami wcale mi nie zależy.

Gość dziś na pomarańczowo
hahahaha ludzie śmieszni jesteście z tym na imprezie nie poznasz poukładanej, normalnej itd. itp. co jest złego w imprezach? w tańcu? ja bardzo lubię chodzić do klubów, wyszaleć się na parkiecie, po prostu tego potrzebuję od czasu do czasu. kocham muzykę, prawie każdą i takie chwile w moim życiu sprawiają, że czuję się wolna i żywa. a na co dzień? dość spokojna, normalna, po studiach, nosząca klasyczne, kobiece ubrania, żadne wulgarne mini i legginsy z lateksu (do klubów też się tak nie ubieram), makijaż pełny, ale naturalny i delikatny, kocham literaturę, dobre kino, rozwiązuję krzyżówki (tak wiem, rozrywka dla nudziarzy :P), lubię naturę i rozmowy przy lampce wina do późnej nocy. chociaż, może i jednak macie rację, bo choć zawsze jakiś facet się w tych klubach przyczepi, to jednak rozrywana nie jestem. widać za mało zrobiona, za mało wyzywająca, za mało cycków i tyłka na wierzchu. może następnym razem w klubie zwróć uwagę na kobietę w typie damy (za żadną damę się nie uważam, to określenie mi tu pasuje), a nie dziwki? takie też tam są

Gość piczkowatosci
piczkowatosci "zapewniam Cię że bardziej mnie interesuje założenie Rodziny niż takie imprezowanie o którym myślisz. No ale to musiałabyś trochę pomyśleć o tym że bez Rodziny o tym się myśli. Przecież po założeniu Rodziny podróże czy wyjścia na miasto się nie kończą całkowicie. A na wyjściach "na piwo" z kolegami wcale mi nie zależy." skoro tak to zwracam honor, ale jesli jestes porządny poukladany to taka dziewczyna z trudnego domu moze ci troche krwi napsuc , moze przeklinac, nie miec do ciebie zaufania lub miec inne problemy natury psychicznej wiec zastanow sie dwa razy

Gość Pytanie mam do Was
nie no są różne typy klubów, imprez. Da się znaleźć te normalniejsze dziewczyny, jak się nie skupia na pierwszej krótkiej spódniczce tylko bardziej chodzi Ci o pogadanie wypiciu drinka to można różne dziewczyny poznać. No ale wiadomo że w ogóle trudno poznać kogoś pasującego do siebie.

Gość Pytanie mam do Was
spotykałem się tylko z jedną dziewczyną z dzieckiem i w dodatku z trudnego domu. No akurat nie była matką która chciała wychowywać Dziecko. A Mała była naprawdę super. Nawet byłem gotów im pomagać gdy już wiedziałem że nie wchodzi w grę związek - dziewczyna piła, balangowała i źle traktowała dziecko. Zerwała ze mną kontakt bo nie byłem w typie takiej dziewczyny ale to długa historia. Tak czy inaczej byłem gotowy do większej pracy ale się nie dało.

Gość piczkowatosci
to załóz sobie konto na sympatii czy innym portalu , moze tam latwiej bedzie sie dopasowac

Gość różowa Ms
dziś na pomarańczowo: masz strasznie dziecinne podejście do życia,ile ty masz lat,że ze mną dyskutujesz?śmieszni jestesmy że co?że mamy swoje zdanie na dany temat?byłam na imprezie tylko raz i wiem jakie typy ,,dziewczyn,,można tam znaleźć,napewno nie poważnie myslące o życiu tylko słodkie idiotki myślące że świat kręci się wokół zabawy i rozpusty...

Gość różowa Ms
także autorze masz przyklad na sobie ze poznałeś taką dziewczyne imprezową która pewnie nie myślala o przyszlości i co?nie udało sie ponieważ nie pasowaliście do siebie bo ona była za głupia,bo nie nadaje sie do tego żeby mieć rodzinę,dom i żyć jak normalna dorosła kobieta a nie jak niewyżyty dzieciak

Gość Pytanie mam do Was
no wiadomo że poza początkiem znajomości potem decydujący jest charakter. No ta dziewczyna to był skrajny przypadek i po prostu nie dopuszczałem do złego traktowania Dziecka więc nawet jako kolega byłem zły. Ale w większości przypadków to poznawałem dziewczyny które miały tendencje do wywyższania się nad innymi, żartowania z innych. Ja mam poczucie humoru ale jak dziewczyna jest wredna czy sztuczna to szybko to można zobaczyć.

Gość piczkowatosci
rozowa nie generalizuj juz malo to jest porzadnych zwyklych dziewczyn ktore chodzą na imprezy raz na ruski rok ? jak spojrzysz na te dziewczyny to juz widzisz i wiesz ze sa tu po raz setny a nie moze po raz pierwszy i ostatni ? ja tam na imprezie hohoho bardzo dawno nie bylam ale jak ide to nie wkładam stroju zakonnicy i nie podyguje na parkiecie tylko tancze bo lubie a to ze moze wygladam na "pusta dziwke w skąpych ciuchach " to wcale nie znaczy ze taka jestem , ludzie przybierają naprawde rózne maski dlatego generalizowanie ogólnie uwazam za głupie

Gość piczkowatosci
autorze , szybko mozna zobaczyc wredne i zadzierające nosa ale radziłabym ci abys pozanal takie dziewczyny lepiej bo byc moze jest to maska za którą cos skrywają ,oczywiscie nie musi tak byc ale czasem warto kogos poznac troche lepiej zeby moc skrupulatniej oddzielic ziarno od plew

Gość Pytanie mam do Was
hmmm może ja jestem idealistą ale tak mi się wydaje że jak ktoś poradził sobie z problemami i pozostał osobą dobrą to warto właśnie o taką osobę walczyć. Bo łatwiej o błędy gdy ktoś ma ciężej. Hmmm sam też myślałem czy ja np po swoich przejściach nie będę jakiś zbyt zaborczy zbyt poważny :)

Gość Pytanie mam do Was
piczkowatosci oj to muszę Ci powiedzieć że tutaj rzeczywiście mam jakiś problem bo naprawdę szybko się zrażam. A z drugiej strony nie chcę nikogo ranić więc staram się szybko określić czy mnie ktoś interesuje czy nie.

Gość piczkowatosci
jesli obawiasz sie swojej zaborczosci to najlepiej szukaj kogos podobnego do siebie , kto bedzie mial takie same obawy , pragnienia no i bedzie chcial zalozyc juz rodzine

Gość piczkowatosci
niestety wg mnie to zła cecha bo mozna sie czasem zrazic do kogos kto byl wart wiekszej uwagi

Gość Pytanie mam do Was
hmmm no tak idealizując dziewczynę bez Rodziców umiałbym najlepiej zrozumieć i na odwrót. hmmm w sumie to założyłem głupi temat :)

Gość Pytanie mam do Was
miało być idealizując : dziewczynę... itd

Gość piczkowatosci
no tak widac dobrze wiesz czego chcesz a pytasz nas jaki typ bylby lepszy ;]

Gość Pytanie mam do Was
bo właściwie chciałem poznać jakieś doświadczenia ze związków z dziewczynami po przejściach albo od takich dziewczyn.

Gość piczkowatosci
załoz temat czy jest tu jakas kobieta po przejsciach i pytaj

Gość Pytanie mam do Was
nie sądzę żeby przy zaangażowaniu dwóch osób pojawiały się jakieś większe problemy nie do przejścia. Hmm kontakt z Rodziną (np. alkoholicy) jestem stanowczy więc umiałbym chronić dziewczynę. Przy Kobiecie z dzieckiem, sam już nie jestem takim małym dzieckiem więc dużej nadopiekuńczości nie potrzebuje :P haha może spróbuje po prostu zwrócić uwagę na starsze dziewczyny, chodziłem głównie z 3-5 lat młodszymi.