Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Egzotera

Co bardziej zagadkowe?

Polecane posty

Gość cmentarna na co sie leczysz??
skończona kretynko

Nie wiem, co Ci nie pasuje w drugim zdjęciu. Ale niech będzie - kwestia gustu.

Klątwa 2 ew. Ring ; ) Kurwa dlaczego ja tak zle wyszłam ?? ;) przepraszam po sto kroć ! "P

ta kupa gnoju, ciota nie facet mysli zer jak jesmu cos sie podoba to kazdemu musi smiech na sali. i znowu wywloka przylazla z morda pokrzywiona, zenujaco tutaj dzisiaj, gdzie taci fajni w miare userzy, teraz same gowna.

Nie pasuje mi to że zamieniła swój świński, wulgarny ryj...na pozowane, sztuczne straszydło. Powinna zamienić je na powrót i obnosić się z nim jak złodziej z piętnem

Zeby cie wkurwiać doszczętnie , dodam sobie jeszcze kilka fotek ....

Noxelia Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem, że mi się podoba, ale, czy gdziekolwiek napisałem, że ktoś jest debilem, że myśli inaczej? Ogarnij się dziewczyno...

Lumu...wyjde na lizodupa przy swoim krzywym ryju i braku mózgu ale-zaryzkuje- -dziękuje ; ) ciężko powiedzieć samemu jedeny wyraz gdy tłum krzyczy całe zdania ...

jakas tu lkurva biedna i pokrzywdzona :( czyzbys nie wiedziala, ze wystarczy kliknac czerwony krzyzyk i miec to w dvpie? ale nie, LANS musi byc. no i zgrywanie ofiary forumowej a nic smieszniejszego chyba nie ma...

Gość sosnowy bór
spoko p.k masz sie za gwiazde jakąs debilko z dziurawego kondoma:O mam cie w dupie

Gość HMS...SVSS...Petard
Twoje wypowiedzi świadczą o tym, że twój aparat myślowy nie jest podpięty do aparatu gębowego. Miało być o tupolewie...a nie wklejanie świńskiego ryja

bez urazy ale fotka przy drzewie ? wygladasz jak na postoju czekajac na klienta :/ Noxelia- jestem hetero :D moge ci udowodnic jak nie dowierzasz :classic_cool:

wyjabane mam na was wole drzewa niż takie forumowe kołki bez pomysłu na sibie ... zgascie światło jak bedziecie wychodzic bo kaffe to jedyne zycie jakie macie......:)

Gość HMS...SVSS...Petard
Gdybym chciał oglądnąć cos takiego: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4ce3e6be6 7ef8e3a.html Wybrał bym się raczej do cygańskiego taboru na wino, konserwy, dupcenie bez przerwy

Noxelia pisze o lansie pstrykając sobie foty na cmentarzu i jednocześnie życząc matce z dzieckiem raka z przerzutami... (inny topic) Hipokryzja sięgnęła zenitu.

udowodnic... za wysoko mierzysz geju, mnie tylko mroczni przystojniacy interesuja 🖐️

lomu ty jeszcze zyjesz?????? spierdalaj w mogile, dla swiata jestes gownem 🖐️

Gość wydupcona cyganka
HMS...SVSS...Petard Gdybym chciał oglądnąć cos takiego: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4ce3e6be6 7ef8e3a.html Wybrał bym się raczej do cygańskiego taboru na wino, konserwy, dupcenie bez przerwy hahaha :D kurde ej zakładałes nowy tematy w stylu wczorajszego o hiszpaninie? :D rozwala mnie twoje poczucie humoru :D

Gość HMS...SVSS...Petard
Noxelia zapomniała tabletek. Dyskutować z nią....to tak jakby dyskutować z automatycznym botem dodającym odpowiedzi pozbawione sensu.

Gdybyś mnie poznała 10 lat temu Noxelia byłbym w kręgu Twoich zainteresowań :P Dziunia - Ty - taka delikatna istotka i takie rzeczy.... :P

wszyscy tak pierdola Lomu co mnie smieszy. z prawdziwych idei sie nie wyrasta, z muzyki duszy...na szczescie nie kazdy sie zmienia w byle gowno jak ty wiec daruj sobie i sie schowaj pod marmur 🖐️

Noxelia - ja tylko włosy ściąłem... Nadal słucham Cradle of filth Gorgorotha czy Venoma... Ale tego na zdjęciach nie widać..

Cradle of filth HAHAHAHAHAHAHAHAAA no to juz widze, jaki z Ciebie fan mhrokuuu kinder metalom mowimy nie :o 🖐️

Wiem Noxelia - nie ma to, jak Twój Nightwish... Taki hardkor, że ja pierdolę...