Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TaSamaCoZawszee

Ja z moim facetem kocham się...

Polecane posty

Gość TaSamaCoZawszee

Kocham się z moim facetem codziennie, czasami dwa razy dziennie, czasem dochodzi nawet do 5 razy dziennie, a jesteśmy już ze sobą dwa lata :) A Wy? Ile razy dziennie się kochacie?

Gość ilonkaaaa
ja ze swoim maksymalnie 7 razy w ciagu dnia - to bylo 2 lata temu, mielismy po 28 lat wtedy teraz probowalismy i 6 nie mozemy przekroczyc oczywiscie ograniczeniem jest moj maz ;) srednio bedzie gdzies tak ze 3 razy / dobe w weekendasy, w zwykle dni standardowo jeden raz - na dobry sen ;)

Gość AptekawBiedronce
podziwiam, ja chociaz mam chec codziennie zwykle nie ma na to czasu, obowiazki obowiazki praca i tak w kółko :P srednio 3 razyw tyg i jest ok:)

Gość smutaska1984
a ja mam od kilku miesiecy wielki spadek libido- nie wiem dlaczego i kochamy sie raz w tygodniu :( po prostu odechcialo mi sie seksu na calego, moglabym totalnie bez niego zyc, a kiedys sobie tego nie wyobrazalam. nie wiem co sie stalo. mam 27 lat, nie mamy dzieci i jestesmy ze soba 2 lata

Gość Dotusia
Tyle ile mamy ochotę ;) Czasem raz przed snem, a czasem nie możemy skończyć przez całą noc :-) Przecież nie ma w tym zakresie jakichś norm, jedna para kocha się raz na tydzień i im to wystarcza, innej parze kilka razy dziennie to za mało.

Gość natalunia fajna niunia
do smutasek- tez tak mialam niedawno a mam 25 lat poszlam do apteki i kupilam tabletki EROTIC 20zł 20 tabletek i pomaga tak stopniowo mam wieksza ochote na seks a wzielam dopiero 10 tabletek:)

musialabym chyba nie pracowac zeby 5 razy sie bzykać :O