Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja pipaaa....

WIELKI PROBLEM ! PROSZĘ O RADĘ I POMOC ! PIEKĄCE GRUDKI NA WARGACH

Polecane posty

Gość moja pipaaa....

Witam Panie, mam wielki problem postaram się go w skrócie przedstawić. Około 2 lat nie uprawiałam sexu, poznałam faceta i poszliśmy w tango. Sex był wspaniały bla bla bla.. bez zabezpieczeń (można darować sobie umoralnianie sama tego żałuję). Dosyć mocno i długo się kochaliśmy. Na następny dzień ledwo co chodziłam ale to nie jest najważniejsze. Otóż później pojechaliśmy do jego babci która nie ma kibelka w domu tylko na dworze i musiałam siusiać przy -10. Już tego wieczoru podczas stosunku odczuwałam lekki ból, następny stosunek nie był możliwy ponieważ strasznie mnie piekło u wejścia pochwy. Na następny dzień było już tylko gorzej bo podczas próby oddawania moczu bolało ale jeszcze nie tak bardzo jak teraz. W dniu dzisiejszym (minęło ok 3-4 dni) siusianie bez prysznica nie jest możliwe bo strasznie mnie piecze, dosłownie jak by ktoś przyłożył żar. Na dodatek pojawiły się takie zgrubienia coś ala małe wrzodziki które bolą. Z początku były tylko na zewnątrz jednak teraz już są i wewnątrz warg sromowych. Nie mogę spać bo mnie swędzi, co chwile staram się przmytwać wodą bo inne rzeczy nie wchodzą w grę ( 2 x dziennie tantum rosa ). Żeby nie było za wesoło dostałam jeszcze okres. Z jednej strony czuję chyba powiększony węzęł. Nie wiem co mam już kurw,,, robić jeszcze trochę i oszaleję. Clotrimazolum wchłaniam już jak krem do rąk, mam też ginalgin ale nie mogę go używać bo mam okres ;( byliśmy razem oddać krew więc gdyby coś było nie tak to nie wzięli by jej. Nie wiem co mam już robić błagam o pomoc...

Gość moja pipaaa....
dodam jeszcze, że mam problem z wrastającymi włoskami na pipce, i logiczne że się goliłam ( trochę w pośpiechu ) i czy jest możliwe, że tak zajebiście mi wrastają ? już nie mam teorii nie wiem czy jutro w sumie to dzisiaj do szpitala nie pojechać bo mam już maxa...

Gość echem...
od wloskow moze sie ewentualnie swedziec ale nie bolec. Widze, ze masz rozne masci, powinno przejsc ale jeszcze mozesz sie obmywac rumiankiem,bedzie pieklo ale pomoze. Wiem,ze masz okres ale zawsze mozesz uzyc tampona a obmycie wtedy to nie problem. Rob tak kilka razy dziennie a pozniej smaroj sie mascia clot-costam. Moze tez pomoc siedzenie na wiadrze z ciepla woda, bedzie parzyc stroszke ale tez powinno pomoc. Moze od mial jakas chorobe? U niego sie nie bedzie objawiac ale u ciebie tak. Pamietam ze kolezanka miala kiedys romans z zonatym i tez cos podobnego miala. Okazalo sie pozniej ze jego zona miala takie dolegliwosci...Tak wiec...roznie bywa. Jak nic ci nie pomoze to idz do ginekologa, sadze ze jest to jakas postac grzybicy.

Gość moja pipaaa....
byłam w szpitalu ale standardowo odesłano mnie z kwitkiem bo to nie poradnia. Ale Pani w aptece powiedziała, że też tak kiedyś miała od zaziębienia. Kurde... kupiłam sobie jakieś ziółka i maść a jutro od rana do lekarza, mam nadzieje, że wsio będzie dobrze...

Gość wwwwwwww.pl
Napisz co lekarz Ci powiedział co to jest i co zapisał,przyda sie nna przyszłość.

Gość moja pipaaa....
udało mi się zarejestrować na dzisiaj na 12:45 do gina, dam znać jak wrócę. Chłopak mi powiedział, że jego ex napisała mu że miała hsv, ale to co ja mam ma całkowicie inne objawy, hsv może mnie w przyszłości zaatakować jeżeli ta pipa się nie wyleczyła z tego. Trzy światy z nimi.... już bym chciała mieć to za sobą. Ani to się porządnie umyć ani podrapać już jestem znerwicowana bo opuchnięte jest wszystko, boli, piecze. przestałam już stosować maści i płukanki bo po tym było gorzej dzisiaj zapadnie wyrok...

Gość moja pipaaa....
idę się szykować, boje się co usłyszę w gabinecie .... ;//

Gość moja pipaaa....
no i spełnił się najczarniejszy scenariusz. opryszczka typu 2, antybiotyk i maści i działam. Ja pierdolę czy to człowiekowi nie może się w życiu normalnie układać. Tej piździe się chyba literki pojebały w wirusach.... ah nvm