Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6 osob bezrobotnych

Wszyscy w domu jestesmy bezrobotni

Polecane posty

Gość 6 osob bezrobotnych

Ojciec, jest od pol roku bezrobotny Matka, od roku bezrobotna Brat, od 4 miesiecy bezrobotny Drugi brat, od 3 miesiecy bezrobotny Siostra i ja, od 2 miesiecy bezrobotne Zyjemy z oszczednosci na czarna godzine. Pomagaja nam rodzice mamy, pomagaja nam rodzice taty, i tak caly czas zyjemy na pozyczkach.

Gość do roboty lenie
i nie wstyd wam?? pracy jest mnóstwo, wystarczy gazete otworzyc, nieroby :o

Gość 6 osob bezrobotnych
No nie wiem co zrobic w tej sytuacji, mieszkamy w malym miasteczku i pracy nigdzie nie ma. Wykształcenie jakie posiadamy Ojciec wykształcenie średnie doświadczenie: 20 lat pracy biurowej i 10 lat pracy jako kucharz (oczywiście zarówno w biurze jak i w restauracji pracowal w jednym i tym samym czasie, miał dwie prace teraz żadnej). Matka wykształcenie średnie i 20 lat pracy biurowej Bracia: - Jeden ma średnie, jest w trakcie studiów, doświadczenie jako kelner w restauracji Drugi brat - Wyższe, doświadczenia brak (praca na produkcji) Ja i siostra tak samo wyższe, praca na produkcji, zero doświadczenia.

Gość do roboty lenie
to przeprowadzcie sie do wiekszego albo dojezdzajcie, to straszne ze z naszych podatkow musimy utrzymywac osoby które sie lenią, dobrze że rząd walczy z takimi ludzmi

Gość pan kierowcaaaa
no to czas wyjechać Nie macie sieco łudzić, że zostajac w tej dziurze wam sie polepszy. Myslicie ze ktos wam ciągle bedzie pozyczać na wieczne oddanie? Studia skończył a pracuje na produkcji...A ruszyć tyłek i wyjechac do dużego miasta albo zagranicę!!!

Gość 6 osob bezrobotnych
Napewno ty nasnie utrzymujesz. Ja z siostra i bracmi mamy jeszcze zasilki dla bezrobotnych. Wiec nie mow ze twoje podatki nas utrzymuja bo ciezko pracowalismy zeby teraz je dostawac. Jeszcze mamy odlozone pieniadze na czarna godzine i rodzina nam troche pomaga.

Gość do roboty lenie
pensja minimalna to teraz 1500 zł, jak byscie poszli do pracy to byscie mieli 9 tysiecy miesiecznie!

Gość miedzynarodowka 32666666666666
sokladnie tam sie nic nie zmieni , zajlady beda upadac a nie powstawac, a ile za 1200 chvesz prscowac?jak chcesz rodzine zalozyc?

Gość 6 osob bezrobotnych
poza tym kombinujemy, ja dojezdzam do miasta i dorabiam sobie w w agencji towarzyskiej, wiec jestem przedsiębiorcza!!!

Gość do roboty lenie
rząd Tuska robi co może żeby nie bylo takiej patologii, Kaczor niepotrzebnie wam pomagał, tak sie szerzy patologia spoleczna

Gość dfssssssffffffffffffffffffffff
ale jesteście debilami kooorwa mać.. 1500 zł ?? chyba śnisz cwelu.. ja tyram w biurze więcej niż etat i tyle nie mam.. pierdol się..

Gość do roboty lenie
pensja minimalna to teraz 1500 zl nie wierze ze ktos zarabia mniej, chyba ze jakis nieudacznik wyznawca PiSu

Gość faaaafrefd
stary jako kucharz powinien znalezc robote!!!!!!!!!! wy,mlodzi, idzcie na ulotki lub do supermarketow...... powodzenia

Gość wiwwrfeffftgde
moze macie zasilki?

Gość nie nie nie znajoma
kurwa, nie gadajcie ze jest praca. mój chłopak od 5 miesiecy szuka i nic nie ma, chodzi na rozmowy ale wszyscy ładują w chuja go. zaproponowali mu prace 25 km od domu za7 zł za godzine. przecież by mu tylko na dojazdy starczyło ;/ nie ma roboty, w warszawie inna sprawa, bo zawsze sie przyda ktos do zamiatania ulic albo na zmywaku w hotelu ale restauracji. ale w małych miastach robote ma sie tylko po znajomosci, nie oszukujmy sie.

Gość dfssssssffffffffffffffffffffff
do roboty lenie to sobie wyobraź że zarabiam mniej... jeśli masz dla mnie pracę za więcej niż 1500 zł to poproszę daj mi ją.. wolę tyrać za mniej niż 1500 niż wcale i jeszcze jęczeć tu na kafe...zresztą zresztą 1500 zł brutto to wylicz ile wychodzi netto... pewnie jesteś gimgównem które nawet nie pracuje i nie ma zielonego pojęcia o pracy nawet a sie wymądrzasz..

Gość nie nie nie znajoma
i jeszcze bez umowy. żałosne. teraz to i w supermarketach roboty nie bedzie bo kasy kurwa samoobsługowe zrobili. w tesco w warszawie juz jest taka, w 2013 wszedzie tak bedzie i chuj

Gość Jak to czego brakuje
może jakaś firma rodzinna, bo nie wiem co ci poradzić... macie doświadczenie w biurze, na produkcji w gastronomi i usługach. Pomyslcie, a nuż coś fajnego wymyślicie. Jeżeli macie jakiekolwiek oszczędności to dobrze. Skoro jesteście bezrobotnymi to biegiem do Urzedu Pracy po dotację na rozkręcenie wlasnego biznesu. Może właśnie coś z branży gastronomicznej? Jakieś gotowe produkty do sklepu albo innej restauracji? Może nawet sami otwórzcie "bar mleczny". Podobno takie wracają do łask. Powodzenia życzę.

Gość nie nie nie znajoma
a wy kurwa macie racje, jeszcze tuska popierajcie, który kurwa bęzyna sprzedaje za prawie 6 zł a kupuje za mniej niż 3 zł. czyli kradnie kolejne 3 zł z litra. chce żeby ACTA nie pozwoliło kupować tanich zamienników leków, czyli znów złodziej chce zagarnąć dla siebie. kolejana sprawa, prywatyzuje służbe zrowia, nie chce refundować leków a na NFZ trzeba dać, tylko ze to właśnie my dajemy na to, a nie on. Kupuje za nasze pieniądze jakies elektroniczne gadżety. żyje jak król a nic kurwa nie robi. i płaci tym nierobą poslom którzy tylko konia se walą i nic wiecej mają kilka tysiecy. niedość ze tyle maja to jeszcze immunitety srety i żarcie za darmo, podróże za darmo, zniżki na wszytsko. kurwa naprawe wyznawcy tuska są żałosni. kiedy wy przejrzycie na oczy

Gość do roboty lenie
zamiast narzekac na brak pracy lepiej podziekujcie Tuskowi ze nie ma juz Kaczora

Gość do roboty lenie
poza tym nie narzekajcie ze nie ma pracy, w gazecie mnostwo ogloszen jest praca tylko ludziom sie robic nie chce

Nie gadaj, że nie ma pracy w waszym mieście, leniwe dupy z was i tyle. Dobrze wam tak siedzieć :O Jakbyś chciała pracę, to byś nawet ulotki roznosiła.

Gość do roboty lenie
zreszta nie wiem jak mozecie ic do pracy za takie grosze jak np. 1200 ja bym palcem nie kiwnela za to, jak skoncze studia to pojde do normalnej pracy za godziwie pieniadze

Gość 6 osob bezrobotnych
kupę mi się zachciało

w malym miescie bez znajomosci trudno o prace a tak z ciekawosci jakie studia skonczyliscie?

Gość guo90
dla biedy kafeteryjniej 1500 brzmi jak luksus, heheh ludzie 1500 brutto to na lapke ok 1380..to jes zart i kpina chyba na waciki .mozna mniej zarabiac np. na pol etatu albo jeszce mniej 3/4. ja zarabiam ok 3700 netto i wciaz mi brak, bo jaka to kwota przy tych cenach. zanada.

1500 brutto to na reke ok 1100.. a teraz to najnizsza krajowa na umowe o prace

Gość burdelwega
U mnie to samo z tym,że mama wyższe wykształcenie ja po liceum i tez nia ma nikt pracy, a wyjeżdzać nie zamierzam nie poradze sobie więc czekam aż wypieprzą Tuska!

Gość najlepiej powiedziec ze
sobie nie poradze , matoly jestescie i tchorze wiec macie jak macie tyle w temacie