Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokraaaaa

Właśnie oglądam dlaczego ja, trudne sprawy i pamiętniki z wakacji

Polecane posty

Gość mokraaaaa

Właśnie oglądam dlaczego ja, trudne sprawy i pamiętniki z wakacji i mam wrażenie że oglądam jakieś seriale komediowe a nie dokumentalne

Gość Czara Goryczy
ja tez to lubię czasami oglądnąć....dobra zabawa :) Problemy rodzin patologicznych :D:D:D

Gość mokraaaaa
Najlepsze odcinki byly z Dariuszem i Kornelią ale odcinek Maksymilian 4+ też jest cool :classic_cool:

Gość Czara Goryczy
a na którym kanale teraz to dają?

Gość mokraaaaa
Oglądam to na youtube ale ogólnie to wszystko jest na polsacie :)

Gość to sa fajne . . .
odmozdzacze :P pamietacie odcinek gdzie do laski przyjechali patologiczni rodzice, ona miala wychodzic za maz za hiszpana polskiego pochodzenia - byli nadziani ;) jak to sie skonczylo, bo nie ogladalam 2 odcinka;/

Gość mokraaaaa
Wzieli slub a rodzina po slubie wrocila do Polski :)

Gość do autorki mokraaaaaaaaaa
a kto ci powiedzial ze to dokumentalne??????????????????????

Gość mokraaaaa
Oto moje najlepsze odcinki trudnych spraw 1. Maksymialian 4+ 2. Dariusz i Karolina 3. Szymon i Kornelia 4. Wygrana w totolotka 5. Wygrana w totolotka 2 6. Kuba obmacywacz 7. Zła macocha

Gość to sa fajne . . .
eee, nie wywalili ich itp. myslalam ze bardziej spektakularnie sie to zakonczylo :P

to są jedne z debilniejszych programów na polsacie ... Wszystko jest tak naturalne w tych serialach że szkoda gadać heh - "i wtedy musiałam mu powiedzieć, że go nie kocham" - "muszę ci powiedzieć ze cię nie kocham" - "po tym jak mu powiedziałam że go nie kocham, ulżyło mi" :D

to są jedne z debilniejszych programów na polsacie ... Wszystko jest tak naturalne w tych serialach że szkoda gadać heh - "i wtedy musiałam mu powiedzieć, że go nie kocham" - "muszę ci powiedzieć ze cię nie kocham" - "po tym jak mu powiedziałam że go nie kocham, ulżyło mi" :D

Gość mokraaaaa
Tak nawet w wikipedii piszę i w gazetach między innymi teletydzień, podpisane jako serial dokumentalny :) Jeszcze odcinek o 15letnim ojcu :D niedawno leciał

Gość mokraaaaa
Mnie bawi ta powaga z jaką mówi lektor. Do niedawna rodzina/osoba prowadzi szczęśliwe życie.... i tu już pojawia się problem.

Gość dfudhbuivadv
A odcinek z rodzinką, która mieszkała w jednym pokoju aby kotki miały więcej miejsca w mieszkaniu? A kobieta, która czytała horoskopy i mocno w nie wierzyła? No i jeszcze z babą w zielonej spince, która wiecznie ze wszystkimi się procesowała:classic_cool:

Gość dfudhbuivadv
Do niedawna rodzina wiodła szczęśliwe życie, aż tu nagle..... Zadzwonił telefon/zadzwonbił dzwonek do drzwi, które zawsze, ale to zawsze zwiastują coś złego :classic_cool:

Gość mokraaaaa
Jeszcze dozorczyni która prześladowała sąsiadów oraz matka i córka wieprzowinki :classic_cool:

Gość mokraaaaa
Jak oglądałam odcinek o 15letnim ojcu pękałam ze śmiechu. Rodzina Gołasów, wiedzie spokojne i szczęśliwe życie aż tu nagle otrzymuje list że pojawi się dziecko i będą musieli płacic alimenty.

Na tvn będzie lecieć bardzo podobny program :classic_cool: Będę balansować między Dlaczego ja?, Trudne Sprawy, Pamiętniki z Wakacji i ten nowy :D

Gość przecież to nie są
seriale dokumentalne, a tylko na nie stylizowane poza tym straszna dlużyzna i nie do strawienia dluzej niz 15 minut