Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sroka xxx

sprawdzanie drugiej osoby :( pomocy!!!

Polecane posty

Gość sroka xxx

powiedzcie mi czy jest jakis sposób zeby sprawdzic gdzie w danym momencie znajduje sie dana osoba?? bo chyba mnie ktoś sprawdza co robie i gdzie jestem w określonym czasie, wydaje mi sie,że na podstawie sygnału tel. komórkowego przez satelite. Czy można tak???

Gość śmieszka waniliowa
można

Gość dfssssssffffffffffffffffffffff
można.

Gość szz
mozna np poprzez usługe : gdzie dziecko? to usluga w ogarne, moze cie sprawdzac caly czas jesli masz przy sobie telefon, ale zeby ja aktywowac ta osoba musiala wyslac z twojego telefonu smsa ze sie zgadza

W Plusie jet usługa "gdzie jesteś", ale z Twojego tel. musiałabyś wysłać zgodę i dostałabyś smsa kiedy ktoś Cię namierza

jakas nie normalna chyba jestes po co sprawdzać skoro nie jest z tobą znaczy że jest z ładną dziewczyną jakas hahah olal cie :D

Gość Pillot Pirx
policja za pomocą danych od operatora namierza tel. komórkowy z dokładnością do 2 metrów

Gość sroka xxx
Cantalka - sprawdza mnie mąż jeśli dokładnie chcesz wiedziec

Gość dsssfe
Chantalka - jestes glupia piczą :O

Gość sroka xxx
Chantalka* - nie myśl ze to takie miłe jak ktos sprawdza co robisz i chce Ci coś udownodnić

Gość sroka xxx
no to nie dostałam zadnego smsa zeby zgodzic sie zeby ktos mógł wiedziec gdzie jestem. Nie wiem skąd mąż wie ze wyszłam wczoraj w domu i z dokładnościa do godzin wyjścia i powrotu. Coś Wam przychodzi do głowy?

Gość Pillot Pirx
no to nie dostałam zadnego smsa zeby zgodzic sie zeby ktos mógł wiedziec gdzie jestem. Nie wiem skąd mąż wie ze wyszłam wczoraj w domu i z dokładnościa do godzin wyjścia i powrotu. Coś Wam przychodzi do głowy? powodów może być sporo -namierzanie przez kom -masz kogoś kto cie sledzi na karku (sledzi) -w domu masz okreslone zwyczaje ( typu cały cas właczony komp albo zapalone światło) i zorientował się, że wczoraj tego nie było - no i zableffował żeby to sprawdzić -ktos cie widział przypadkowo i zaskakującym zbiegiem okolicznosci sie zgadali -sąsiadka-plotkara ma duży wizjer w drzwiach :D

Gość sroka xxx
no chyba tylko ten telefon przychodzi mi do głowy, ale kto wie co mój wymyślił, sprawdzał mnie juz wiele razy raz ściągnął program do odczytania rozmów na gg

Gość sroka xxx
komus cos jeszcze przychodzi do głowy??oprócz tego co wyżej wymienione?