Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marion23

ja 24, on 18

Polecane posty

Mam 6 lat młodszego chłopaka. Jest cudowny, czuły, miły, inteligentny, z zainteresowaniami. Wygląda na dużo starszego, jest też bardziej dojrzały niż moi wcześniejsi faceci. Jego rodzina oczywiście jest przeciw ( moi jeszcze nie wiedzą....). Czy to może się udać? Boję się, że on za parę lat obudzi się że jednak jestem za stara :( Ale nie chcę z tego rezygnować, zbyt cudownie jest.

Gość Serafina_90
Maria Kaczyńska też była 6 lat starsza od Lecha. :)

Gość hhhhrffffffffffffddddddddd
zostaw go w świetym spokoju , przecież w porównaniu do ciebie to dziecko jest , pomyśl sobie czy chciałabyś aby twój syn , jak będziesz mieć pózniej , spotykał się zwe starszą kobietąą ??? chyba raczej nie ....

Gość jesli kochacie sie to tak mala
roznica nie ma znaczenia, szczegolnie, ze z wiekiem nie bedzie w ogole zauwazalna:)

Gość qqqqqqqqqqqqqqmmjjjj
co ty wygadujesz , nie będzie widać róznicy pomiędzy nimi ??? chyba odwrotnie , pomyśl ona będzie mieć , 30lat a on dopiero 24 ,

Gość ty wyzej jestes jakas uposledz
ona czy ograniczona umyslowo, znam kilka takich par i nic nie widac, bardzo fajne pary

Gość ty wyzej jestes jakas uposledz
6 lat to jest mala roznica, to nie jest 10, 15 czy 20 lat.

nie wiem co mam robić.... jesteśmy razem dopiero 2 miesiące.... przeraża mnie to że za parę lat będzie widać że jestem starsza..... kobiety się szybciej starzeją.... poza tym ja kończę studia a on jeszcze w liceum....

Gość dziś na pomarańczowo
ja kończę studia a on jeszcze w liceum.... to jest dla mnie właśnie argument nie do zbicia. Ty zaraz skończysz studia, pójdziesz do pracy (diabli wiedzą jakiej, ale jednak), a on? matura za rok, potem pewnie będzie chciał studia, nawet niech i zaoczne, w co wątpię, bo na to potrzebne są pieniądze, a rodzice mu pewnie nie dadzą, ze względu na Ciebie. masz zamiar go utrzymywać? pierwsza praca po studiach nigdy nie jest dobrze płatna, chyba, że masz koneksje i to duże. jesteście na różnych etapach życia, ja bym się w coś takiego nie pakowała, ale decyzja jest Twoja. a chłopak? może i wydaje Ci się dojrzały teraz, za jakiś czas może się okazać, że jednak wcale nie jest taki nad wiek dorosły, a tylko nieco bardziej znośny od rówieśników. zauroczenie przywdziewa nam na nosy różowe okulary

ja nawet już teraz pracuje bo po licencjacie poszłam na zaoczne..... Ja tutaj praca i koniec studiów a jego matura jeszcze czeka.....

Wiem, że to brzmi śmiesznie.... ale On wygląda na dużo więcej, poza tym zachowuje się dojrzalej. Miałam kilku facetów, skrzywdzona byłam generalnie, od roku sama i jak nagle spotykam kogoś kto bezgranicznie mnie akceptuje, zakochuje się we mnie i robi wszystko by ze mną być.... Mowi się, że dla miłości nie ma rzeczy niemożliwych.... ale jak pomyślę sobie, że może za 3 lata on nagle stwierdzi że to "nie to" i ja będę mieć aż 27 lat, a on tylko 21, nadal młody i piękny to mi słabo ;/

Gość u nas jest taka roznica:)
moj chlopak ma 24 lat i jest super:)

Gość meggi,,,
ja mam 26, mój chłopak 23...i jest mi z nim najcudowniej na świecie, a co to jest te parę lat różnicy, ważne, że się kochacie i co cie obchodzi opinia innych...

Gość anonimowo to napiszę
Ja miałem 19 ona 26. Minęło 5 lat a ja wciąż za nią tęsknię :( Jeśli dasz radę wytrzymać ok jeśli nie to kwestia jaki facet jest bo możesz go zranić jak ona mnie. W skrócie było nam fajnie ale jej szwagierka na nie, jej brat na nie moi nawet nie wiedzieli. Nie dała rady. W dodatku to dziewczyna z problemami była. Ja tęsknię do dziś :( Ona chyba mnie zapomniała...... Po prostu musisz być przygotowana na rekacje ludzi na docinki nato że stracisz koleżki itd.

Taka różnica wieku nie byłaby duża, dybyście byli już teraz stars oboje o te kilka lat. Ale nie teraz, kiedy on jest chłopaczkiem ze szkoły. Czeka go jeszcze nie wiadomo jaki zwrot. Ty chciałabyś się przymierzyć po "poważnego" życia, we dwoje. A on - dopiero ma przed sobą okres poznawania ludzi i świata, czas zabawy i zbierania doświadczeń w kontaktach miedzyludzkich. Absolutnie w tym wieku on nie jest gotowy (podwójnie - bo faceci dojrzewają społecznie i emocjonalnie później) tworzenia związku "na poważnie". Odpuść mu, bo się prawie na pewno przejedziesz. Nawet kiedy będziecie razem, to po kilku latach świadomość, że od młodego już do usranej śmierci tylko z Tobą, spowoduje u niego niechęć. Do Ciebie. Albo zdradę.

Gość znam jedna pare, ktora
zaczynala bedac w podobny do Was wieku, ale byli oboje dla siebie pierwszymi, wiec zaczynali z podobnego poziomu doswiadczen, on mial 16 lat jak sie poznali a ona na poczatku studiow (4 lat roznicy)