Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hanka2910

od ktorego tygodnia widoczny jest pecherzyk ?

Polecane posty

Witam Dziewczynki :) Pisze poniewaz dreczy mnie to okropnie. Opowiem cala sytuacje, co jak wyglada. Mam nadzieje, ze bedziecie umialy mi jakos pomoc :) A wiec rok temu odstawilam tabletki anty. Od jakis 10 miesiecy staramy sie o dzidzie, ale do tej pory efektow nie bylo. Moje cykle byly zawsze 32 dniowe, ale od 3 miesiecy zmienily sie i sa 40. Ostatni moj cykl zaczal sie 21.12. 16.01 mialam lekkie plamienie, doslownie plamke i pobolewaly mnie jajniki, domyslilam sie, ze sa to dni plodne bo wskazywaloby to na 2 tyg. przed 40- dniowym cyklem. Tak wiec dzisiaj jest 47 dzien cyklu, a @ nie bylo i nie ma. Objawow przed okresem tez nie mam. Nie byly one jak u niektorych z Was, mi zawsze wysypywalo twarz. Jesli chodzi o objawy ciazowe, to ich tez jako tako nie mam. Jedyne co to strasznie bola mnie sutki, aale tylko wtedy gdy ich dotykam i mam bardzo lekkie mdlosci. Oczywiscie bylam u ginekologa, ale powiedziala mi, ze w ciazy nie jestem. Poniewaz jestem w niemczech od pol roku i nie znam na tyle jezyka to nie moglam jej wszystkiego powiedziec jak to wyglada, poprostu nie umialam sie na tyle dogadac. Dodam, ze u ginekologa bylam w 42 dniu cyklu. Czyli jesli do zaplodnienia doszlo 16.01 bylby to 2 tydzien ciazy, liczac od poczatku cyklu to 6 (wszystko przez te 40 dniowe cykle). I moje pytanie jest czy ginekolog mogl jeszcze nie widziec pecherzyka, czy faktycznie nie jestem w ciazy i poprostu cos sie dzieje z organizmem. Dodam, ze kazala mi sie zglosic za 4 tyg. jesli okres dalej sie nie pokaze. Pozdrawiam

Gość sdsdsdsdsd
mi było widać dopiero w 7 tygodniu

Gość Ja tyzzzzzzzzzzz
oczywiście, że tak, nie musiał widzieć bo to za wczesna ciążą jeśli już w ogóle jest

mam zamiar zrobic test w tym tygodniu. Powinien juz wykazac jesli w ciazy jestem. Nie chcialam robic go za wczesnie bo wiem, ze to nie ma sensu :) Poprostu sie zastanawialam czy jest sens skoro bylam u gina, ale skoro bylo za wczesnie to jak najbardziej sens jest :)

nie robilam Doti :) testow sie narobilam mase przez te 10 miesiecy i jestem juz troche sceptycznie nastawiona :) W tym sensie, ze ja to chyba nigdy nie zobacze 2 kresek nawet jak bede w ciazy :) A ostatni test robilam jakos w 37 dniu cyklu, za wczesnie :)