Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AmyLee!

Przejscie z piersi na butle.

Polecane posty

Gość AmyLee!

Czy bede zla matka jesli po dwoch miesiacach karmienia piersia przejde na mm?czy moje dziecko duzo przez to straci? Jestem przemeczona juz,poza tym moj syn coraz mniej przybiera na wadze i nieustannie sie zamartwiam czy za malo nie je.karmienie trwa nie dluzej niz 15min,a ma dopiero 2 mies. Z jednej strony przechodzac na mm widzialabym ile je,co jest wielka ulga,do tego maz moglby mi pomagac,z drugiej jednak czuje jakies dziwne poczucie winy,,jakbym robila mu tym samym krzywde...i boje sie ze wraz z mm przyjda kolki. A moze moglabym jakos polaczyc mm i piers??

Gość mouy
pewnie ze możesz połaczyć.

hej ja po miesiącu przeszłam na mm ale robiłam to spotniowo i nie mam zadnych wyrzutów synuś rozwija sie dobrze i prawidłowo przybiera na wadze :)

polaczyc sie raczej nie da bo ja tak chcialam i corcia jak zobaczyla ze z butewlki lepiej leci to nie chciala z piersi ale tez karmilam tylko 2 miesiace

Gość 27latka.........
karmienie piersią jest cudowne, ale tylko wtedy jak ty też jesteś z tego zadowolona. Wiele dzieci od samego początku jest karmionych mm i żyją. Mozesz połączyc karmienie. Np dawać raz dziennie butelkę i z czasem zwiększać ilość karmień, ale pamiętaj , że to zmniejszy twoja laktację. Ja karmiłam 3 miesiące i musiałam przejść na mm ze względu na silną alergię synka.

Gość głupia baba zal jej tej dzieci
e tam piers lepsza nie ma nic lepszego.moze za malo go karmisz?moze miec mega kolki