Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Mniejszosci narodowe w Poslce. Niepokojace grupy i statystyki.

Polecane posty

"A gdzie powiedziałam, że arab nie może być inteligentny. Typowy brak w rozumieniu słowa pisanego się kłania bądź zamierzona nadinterpretacja. Co do mojej wiedzy z zakresu historii na szczęście bardzo się mylisz" znowu sie reklamujesz?;-) napisalas ze kazdy inteligentny czlowiek odrzuca islam - czy cos w tym stylu;-)))) "Nie skomentuje tego. Twój tekst jest poniżej poziomu." ajednak skomentowlaas ...;-) zgadne: nie moglas sie postrzymac?;-) "Czyli nie dość, że jesteś małym kłamczuszkiem ( co Ci udowodniłam, cytując Twoje posty) na dodatek brak Ci honoru aby przyznać się, że kręcisz w swoich wypowiedziach tak jak Ci wygodnie. Nie ładnie" ty mi co chwila cos wmawiasz ;-) dla ciebie moge byc klmczuszkiem calujacym bose stopki jezuska;-)) jesli pisanie tego sprawia ci frajde i cie ralaksuje;-) "Jasne, dla Twojego bezpieczeństwa zostaw polityke daleko bo jak widać brak Ci wiedzy i poległabyś w tej dyskusji z kretesem. Dobra za to jesteś w przepychankach słownych jak przekupa z bazaru więc pozostań na tym poziomie" no ulzyj sobie, ulzyj ....i podaj te przezabawne przyklady;-) raisici to ludzie ponizej poziomu mpoich dyskutantow - na to trzeba sobie zasluzyc;-) "O książkach i prasie ( odrazu dodam nie prasie typu fakt) zgrabnie ominełaś, przecież to nie pasuje do stworzonego przez ciebie w Twojej głowce obrazu rasisty" nie wiem co jest "fakT' - to jeszcze jeden "dwood" ze zyjemy w innych swiatach;-)) na szczescie ! ja takich jak ty do swojego starm sie nie wpuszczac. prasa nie stoi wyzej niz tv - wazne jest meritum - ze ty czerpiesz wiedze przekazywana przez kogos - internautow/dziennjikarzy itp. - a ja ze swoich obserwacji bezposrednich czynionych na miejscu po przezyciu kilku dobrych m-cy- as easy as it is;-) "Nie określiłam Cię" napislaas co mysle min jak definiuje rasiste - ba powtorzylas to kilka razy - napisalas niemalze co czuje i jak sie czuje - oraz jakie mam poglady - wiec przyjkelam ze gadzasz zeby dac upust wlsnym strachom;-) " Póki co na Twojej gawędzi i pustych przepychankach słownych się kończy" tak - dla ciebie mam tylko to. z kims innym bym weszla na inny etap - as easy as it is;-) "Prosiłam o konkretne argumenty ja kilka podałam Ty póki co żadnego" bo jestes przekupka z bazaru - i chclabys takiej klotni [pt "ty jestes glupia" a "ty jeszcze glupsza" - cokolwiek napisze to powies zze to zaden argument ;-))) poza tym rzadko kiedy spelaniam - nawet uprzejme prosby rasistow;-))) "Sprowadzasz dyskusje do przepychanki słownej" kopiujesz teraz moje wypowiedzi;-)) ale dobrze - przynajmniej widac ze sie czegos ode mnie uczysz cos pdlapujesz rasistko;-) "haha dziękuje za rozbawienie mojej osoby do łez" prosze bardzo - rasistko - lubie dostarczac ludziom rozrywki w kazdej formie;-))) "Podałaś, że w Iranie kobiety są bardziej wyzwolone od Polek. Podałam przykład kamieniowania kobiet np: za cudzołóstwo" nie rasistko - ja tego nie podalam - to ty sobie dopowiedzilas - odczytujesz moje wypowiedzi doslownie a one sa na troche wyzszym poziomie finezji werbalnej pisane;-)) " Określenie gdzie komu lepiej a gdzie gorzej jest odczuciem subiektywnym" i tutaj sie rasistko z toba zgodze "Ja np: nie chciałabym będąc dzieckiem przeżyć obrzezania a w wieku 12 lat zostać wydana przez ojca za mąż za 2 wielbłądy To są fakty" aj bym nie hccila zeby moje dzieci mialy za sasiadke rasistke;-) "To jej słowa." ja znam polke ktorej ksiadz z parafii nie pozwolil usuanac ciazy - dzisiaj dzieczyna jest w szpitalu psychiatrycznym a jej dziecko w osrodku adopcyjnem - czego to dowodzi? kretyni zyja pod kazda szerokoscia geograficzna "Niestety kultura poszła się bujać już dawno temu" sdaez rasustko ze nie masz pojecia czym jest slowo kultura - gdybys je znala nie pisalabys nieprawdy w sesnsie socjologicznym, mysle ze jak wiekszosc zamknietych osob - czesto tez rasistow - myslisz slowo kultura z tzw. dobrymi manierami kanonu europejskiego - smutne, ale nie jestes jedyna rasistko;/ "Znam dość blisko kilku chinczyków są to niesamowicie skromne, inteligne oraz bardzo pracowite osoby" proponuje wyjazd do shenzen na dwa m-ce i popracowac tam to zobzacysz jakie banaly opowiadasz;-) wiesz co rasistko - z ludzmi pracujacymi w tym miecsie to mozna zegarki ustawiac o 18.00 parking jest pusty, a 16.59 tlok w windach do garazy podziemych;)) "Jestem również zafascynowana kulturą japońską. Dwa razy odwiedziłam Japonie i nie omieszkam zrobić tego kolejny raz. Niesamowity kraj o ciekawej oraz bogatej kulturze" zwlaszcza dla rasisty, co nie?;-) "a obrażanie biednego arabuska już jest złe. Coś się kupy te Twoje wypowiedzi nie trzymają" wazne ze kupy ty sie trzymasz rasistko;-) "Ja nie podnosze larum bo daje prawo każdemu do nielubienia bądź lubienia tego czego chce" tu sie zgodze "Jednak Tobie jako wielkiej obroniczyni tolerancji takie słowa poprostu nie pasują" nie ejstem obronczynia tolerancji rasistko - jestem przciwniczka glupoty i prostactwa ktoe reprezentuja osoby o ograniczonych zdolnosciach poznawczych - glownie rasisci;-) "albo jesteś tolernacyjna dla wszystkich w tym również polaków katolików albo jesteś rasistka. Wybieraj" wybieraj? bo co bo byle rasistaka sobie tego zyczy?;-)) ;-) ;-) ;-) juz ci pislaam ze nie spelniam uprzejmych prosb a tym bardziej rozkazow wydawanych przez rasistow;-) "Reasumując, na chwile obecną sprowadzasz rozmowe do przepychanki słownej nie podając ani razu jednego konkretnego argumentu dla poparcia swoich teorii" to nie ejst rozmowa - nie pochlebiaj sobie rasistko - to pogawedka;-) " Twoje historyki jakie tworzysz na temat rasistów mało mnie intereują. Rozmowa z Tobą jest strasznie nudna, a bardzo lubie dyskutować jednak na poziomie" cierpisz na schozofrenie , moim zdaniem - uwzasz ze jestem nudna apiszesz do mnie juz n-ty post - zobaczcie tok rozumowania rasistki;-))) "Pochodze z wielokultourowego srodowiska, znam ludzi wsoko postawionych którym głupiutkie polaczki mogliby buty czyścić.. Moja wiedza na temat polityki, histori jest na miare tajemnej wiedzy masona najwyższej rangi. Nie podziele się jednak z wami informacjami które posiadam ponieważ macie za małe, puste móżdżki aby to zrozumieć wy głupie, zacofane rasistowskie polaczki." juz ci lpeiej? ;-) a jak nie to popisz sobie jeszcze rasistko ;-))) mam wrazenie ze ty czujesz pociag do mnie ;-))) "Kończe z Tobą rozmowe, nie widze sensu w przepychaniu słownym z pańcią o przerośnietym ego. Jak zaczniesz gadać do rzeczy używając konkretnych argumentów chętnie pogadam. Jednak przepychanki słowne są dla żenujące" opswiadczenie specjlanie dla ciebie: rasistka taka jak ty - moze liczyc tylko na taki poziom interkacji z mojej strony. mam nadzieje ze slow na wiatr nie rzucasz i wiecej sie do mnie nie odezwiesz - rasistko ;-))

"Wredzioszek Prezes odwal się, nie tylko ja tu cytuje. Jest to wygodne rozwiązanie kiedy chce się ustosunkować do kilku wątków rozmowy. Nie wiem w czym masz problem.' fiuuuuu ....nasza forumowa rasistke cos nerwy ponosza ;-)))))

I znów zaczynasz przepychanki słowne. W twoch oczach mogę być królem głąbów i ciemniaków, szczerze koło mojej zgrabnej pupci mi to powiewa :) Nawet nie będę odnosić się do Twoich "wypowiedzi" ani one zabawne ani lotne. Umniejszając czyjąś wartość na podstawie wysnutych w chorej główce teorii nie sprawi, że staniesz się w realu kimś lepszym, czy ważniejszym :) Nie, nerwy mi nie puszczają, słowo "odwal się" skierowane do prezesa było na poziomie koleżeńskiej gwary, Pańcio "inteliktualistko" od 7 boleści. Napisz jeszcze 100 razy na tablicy "Wredzioszek Ty rasistko", może Ci w końcu ulży, bo coś ciśnienie Ci skacze. Próbujesz na siłe być zabawna a wychodzi jak zwykle żenująco. Nara lewacka frajerko :) Podpisano rasistka :P:D

Gość tak sobie czytam ten watek
tak sobie poczytuje ten watek i co do jednego zgadzam sie z wredzioszek, ROR to rasistka. Bije od niej mega mania wyzszosci oraz ubliza swoim krajanom. Ciekawe zjawisko u osoby ktora uwaza sie za przeciwnika rasizmu.

"Wredzioszek I znów zaczynasz przepychanki słowne" wiedzilam ze rasistka nie da rady - to wszka osoby slabego charakteru, i zwykle nie potrafiace dotrzymac slowa;-))) poza tym mowie wam - rasistka najwyrazniej na mnie leci;-))) " Nawet nie będę odnosić się do Twoich "wypowiedzi" " tiaaa........"nie chcem ale muszem" - znamy, nzamy - rasistko;-))) co za schizofrenia poglabiona;-))) "Nie, nerwy mi nie puszczają" tia......taka, tak;-)) oczywiscie wierzymy ci;-)) "słowo "odwal się" skierowane do prezesa było na poziomie koleżeńskiej gwary" ze szczyptka rasizmu, co nie?;-) a ch miedzy wami rasisatmi - czlowiek op dobrych manierach nigdy sie nie odnajdzie;-) " może Ci w końcu ulży" nasuwa mi sie takie powiedzenie-skojarzenie "nauczyc gowniarza to chodzi i powtarza";-)))) tak koncza raisci ;-))) obrazenie na caly swiat;-))))

Gość nie wrócilabym
trafił swój na swego:D wredzioszek pokonała naszą maskotkę ror jej własna bronią hehe

"tak sobie czytam ten watek tak sobie poczytuje ten watek i co do jednego zgadzam sie z wredzioszek, ROR to rasistka" e, tam - powiedizla co wiedzila;-)) latwo jest napisac cos o kims - sprobuj moze dla odmiany napisac cos o sobie slonko a nie o mnie? " Bije od niej mega mania wyzszosci oraz ubliza swoim krajanom." a wiesz zjakich krajow pochodze czy jak generalizujacy wszystko rasisci zakladasz ze skoro mowie po polsku to jestem z tego kraju?:-)) mowilam ze podniesei sie larum - w koncu ich kraj "zaatakowano" i to publicznie - nudza mnie slonko juz te "sokazrzenia o nienawisc do polski" ;-)) ja tylko pokazuje druga strone medalu, nie mierz mnie swoja miarka bo sko=nczysz jak rasistka;-) "Ciekawe zjawisko u osoby ktora uwaza sie za przeciwnika rasizmu" dla ciebie to moge byc i baba jaga . tak to jest jak sie komus przypisuje wlasny tok myslenia;-))

nie wrócilabym trafił swój na swego wredzioszek pokonała naszą maskotkę ror jej własna bronią hehe" aile energii przy tym starcila;-)) ach i ta retoryka wojny "atak" i "pokonanie" nie moja wina - ze wszyscy chca rozmawiac o mnie i mowic do mnie - zmiast dyskutowac na temat ;/ as easy as it is

ROR Twoja głupota jest przezabawna :D:D pogrązaj się dalej. Z przykrością musze Cię poinformować, że nie lece na Ciebie ponieważ nie interesują mnie tepawe laseczki z brakiem poczucia humoru :) Jak zauwazył Prezes jestes typowym przedstawicielem interenetowego trolla. W szkole zawsze mnie uczono, że należy ustępować głupszym, więc w myśl tej zasady odpuszczam :):) baw się dobrze :)

"nie moja wina - ze wszyscy chca rozmawiac o mnie i mowic do mnie - zmiast dyskutowac na temat ;/" mania wielkosci sie klania

""ROR Twoja głupota jest przezabawna pogrązaj się dalej" potwierdzasz moja opinie o rasistach ;-)) ciagle mowisz o mnie - widocznie sama dla siebie jestes...nie wiem...zbyyt rasistowska?;-)) " Z przykrością musze Cię poinformować, że nie lece na Ciebie" tia.......tlumacza sie tylko winni i.....raiscie co jakis czas;-)))) "W szkole zawsze mnie uczono, że należy ustępować głupszym" no widzisz i wyroslas na rasistke;-)) "więc w myśl tej zasady odpuszczam baw się dobrze" nie obiecuj wulgarna rasistko nie obiecuj ....;-))) wiesz mieczaki i rasisci zwykle nie dotrzymuja slowa ;-)) "mania wielkosci sie klania" e atm - od razu mania wielkosci - po prostu stwierdzam fakt;-)) poptarz powzyej rasistka posunela sie do tego - ze napisal dlaczego mnie nie pozada, zafiksowalo sie dziecze na amen;-))

Do ROR. Owszem, mieszkalem. Zeby tylko w jednym muzulmanskim kraju. Mnie rowniez podobnie jak Wredzioszkowi, po przeczytaniu Twoich nie popartych zadnymi argumentami przepychankami slownymi, odechcialo sie brac udzial w tej konwersacji. Aczkolwiek liczylem na interesujaca tudziez inteligentna rozmowe. Jednak nie kazdy jest na tyle otwarty aby zauwazyc, iz nie tylko katolik moze miec odmienne zdanie na temat muzulmanow niz sami zainteresowani. Mysle, ze Cie rozgryzlem, ROR, jednoczesnie dodam, ze nie bede sie dzielil swoimi wnioskami wysnutymi na Twoj temat na podstawie tego co piszesz. Oszczedze sobie czytania dalszych ironicznych (niestety gdy brak argumentow, pozostaje tylko cynizm) Twoich uwag. Mam nadzieje, ze uda sie nawiazac nic porozumienia z innymi uzytkownikami tego forum.

wiesz tam - z rasistami nie mam o czym rozmawiac - to inny poziom, tak wiec milo ze rasistaka sobie poszla - nie ukrywam - byla nachalna i nerwowa "Jednak nie kazdy jest na tyle otwarty aby zauwazyc, iz nie tylko katolik moze miec odmienne zdanie na temat muzulmanow niz sami zainteresowani" wcale tak nie uwazam - a przekoloryzowalam - bo bylam ciekwawa czy wywolany efekt jest zawsze taki sam ;-) nie jestm strona tym sporze - anie mnie grzeja ani ziebia katolicy ani muzulamie(9mowiac potocznie) - dla mnie to w gruncie rzeczy niewiele sie miedzy soba roznia - i mysle ze osoby do kt kierowalam swoje wypowiedzi tez to wiedza - a takie jak ta rasistaka z rtym pseudonim na W (sory nie pmaitem nawet) - poprzez nakrecanie sie - tylko uwypuklily to "Mysle, ze Cie rozgryzlem, ROR, jednoczesnie dodam, ze nie bede sie dzielil swoimi wnioskami wysnutymi na Twoj temat na podstawie tego co piszesz. Oszczedze sobie czytania dalszych ironicznych (niestety gdy brak argumentow, pozostaje tylko cynizm) Twoich uwag" as you wish;-) nie wiem czy jestem az ak fascynujaca zeby mnie rozgryzac? chyba nie, ale na pewno zalapales - albo ktos inny - rodzaj mojego "suchego humoru" "Mam nadzieje, ze uda sie nawiazac nic porozumienia z innymi uzytkownikami tego forum" i co bedziecie sie wymieniac pogladami na temat znanych wam stereotypow?

ROR, przezylem wiecej niz nascie wiosen, stereotypy zawsze mnie fascynowaly. Interesowala mnie ich 'geneza'. Dlatego wolalem osobiscie sprawdzic co ma piernik do wiatraka. I wiesz co sie okazalo? Ano ze ma! I to duzo!

ROR idz juz dziecko spac, niedosypianie zle wpywa na prace mozgu a widac u ciebie juz z tym kiepsko. Slowa wredzioszka ostro cie zabolaly, zlosc az z ciebie kipi. Oczywiscie bedziesz nam tu wszystkim udowadniac jaka to jestes wyluzowana. Niestety pierwsze co sie rzuca w oczy to desperacka proba zachowania humoru i objechania oponentow.

tak nie do końca off topic - czy to, że w moim sadzie jabłka są czerwone podobnie jak w sadzie mojego sąsiada i jego sąsiada - czy to znaczy, że jabłka na całym świecie są tylko czerwone?

"Podróżnik w czasie ROR, przezylem wiecej niz nascie wiosen, stereotypy zawsze mnie fascynowaly. Interesowala mnie ich 'geneza'. Dlatego wolalem osobiscie sprawdzic co ma piernik do wiatraka. I wiesz co sie okazalo? Ano ze ma! I to duzo!" mi sie wydaje ze ludzie czesto (nie mowie ze to twoj przypadek) nie akceptuja czegos co inaczej dziala i funkcjonuje - pamietam pierwszy szok jak zobaczylam jak dzila metro w chinach - ludzi jest o wile, wiele wicej niz w europejskich miastach - i najpierw sie wchodzi a potem od srodka tluma "rozsadza" i wychodzi /wypycha wychodzacych - wiesz ile sie buntowlaam , zanim pojelam ze to rozwiazanie nie ejst ani lepsze ani gorsze tylko po prostu inne od tego kt znalam?;-)) ludzie od zawsze bali sie nowego - stad generalizowali zeby swoj strach okielzac, jesli sie jedzie do pakistanu i krytykuje tamten styl zycia bo jest inny od. europejskiego to czlowiek wraca i mowi "uff, nareszcie" - a inaczej jak sie chwile zstanowisz co cie tak naprawde nakreca w tym.... "ROR idz juz dziecko spac, niedosypianie zle wpywa na prace mozgu a widac u ciebie juz z tym kiepsko" a ldacezgo, poza tym ze jestes niegrezczna - ale to wina twojej kiepskiej matki, uwazasz ze jestem w tej samej strefie czasowej co ty? nie uczyli cie na geografii ze jak ty w europie idziesz spac to ktos inny wlasnie wstaje?;-))) " Slowa wredzioszka ostro cie zabolaly, zlosc az z ciebie kipi" tak mnie zabolaly - ze mi poszla zilona para z prawego ucha - a oczy mi napecznialy lzami i zalaly klaiwture;-))) lepiej juz?;-) "Oczywiscie bedziesz nam tu wszystkim udowadniac jaka to jestes wyluzowana" nie pochlebiaj sobie;-)) jak dla ciebie moge byc tak spieta - jaksutannik podczas spowiedzi;-))) "Niestety pierwsze co sie rzuca w oczy to desperacka proba zachowania humoru i objechania oponentow" naprawde sa takie osoby jak ty ? ;-) mam nadzieje ze sie zgrywasz - wszedzie widzisz teorie spiskowe nawet w poczuciu humoru;-)))

"ex-D.Bill tak nie do końca off topic - czy to, że w moim sadzie jabłka są czerwone podobnie jak w sadzie mojego sąsiada i jego sąsiada - czy to znaczy, że jabłka na całym świecie są tylko czerwone? " wisez - wedlug niektorych tutaj - tak;-)) aunia europejska=swiat, a arab to wiadomo - terrorsyta;-)) itd/;-))

Do ex-D.Bill: Bardzo dobry przyklad z tymi jablkami. Ja znam odpowiedz. Odpowiedz brzmi 'nie'. Jablka beda czerwone, zielone, a nawet zolte. Jednak maja jedna ceche wspolna: wszystkie rosna na drzewach!

"ale to wina twojej kiepskiej matki" Uuuu nie dosc, że jestes mało zdolna to na dodatek wulgarna. Wychodzi powoli prawdziwe oblicze i szczerze jest bardzo nieciekawe. Nawet najbardziej opanowany Wredzioszek odposcil wiec zrobie to samo. Szkoda na ciebie czasu dziewczynko. Nadzieja jeszcze w Podrozniku w czasie, moze on bedzie mial duzo eneri na glupie dysputy z toba.

"ale to wina twojej kiepskiej matki" Uuuu nie dosc, że jestes mało zdolna to na dodatek wulgarna." nauczyc gowniarza to chodzi i powtarza;-) slowo kiepski nie ejst wulgarne - a matke masz bardzo kiepskiej jakosci skoro takie maniery ci przekazala;-)))) as easy as it is;-)) "Wychodzi powoli prawdziwe oblicze i szczerze jest bardzo nieciekawe" ;-) ;-) ;-) coz za "prowokacyyyjjjja" ;-) na maire oczywiscie autora;-) "Szkoda na ciebie czasu dziewczynko" napisala laska ktora n-ty post do mnie adresuje ....tia ...wierzymy ci ;-))) wiesz seks bardzo rozluzna - moze sprobujesz?;-)

Ublizanie czyjs matce jest ponizej jakiegokolwiek poziomu, jesli chcesz uchodzic za osobe swiatla to sie zastanow nad swoim zachowaniem. W realu pewnie nie jedna osoba strzelilaby ci za ten tekst z liscia w pysk. Pewnie w realu jestes grzeczniutka i zahukana, no coz w seci musisz sobie odreagowac. Dla twojej wiadomosci nie jestem laska, tylko facet.

"tak sobie czytam ten watek Ublizanie czyjs matce jest ponizej jakiegokolwiek poziomu" ja nie ublizam;-) ja swierdzam fakt ktory z reszta podtrzymuje - twoja matula jest bardzo kiepskiej jakosci skoro nie nauczyla cie dobrych manier - bardzo ci wspolczuje ze ktos taki cie wychowywal (jak widzisz nie ma tu ublizania - ajest klarowna ocena;-) "jesli chcesz uchodzic za osobe swiatla to sie zastanow nad swoim zachowaniem" nie tobie oceniac;-) albo inaczej twoja opinia jest mi obojetna - podobnie jak rady;-)) ale skoro odczuwasz przymus doradzania mi - to go ahead;-)) u-l-z-y-j sobie;-) "W realu pewnie nie jedna osoba strzelilaby ci za ten tekst z liscia w pysk" na agresywne zachowania w realu sa odpowiednie srodki ;-) as easy as it is;-) " Pewnie w realu jestes grzeczniutka i zahukana, no coz w seci musisz sobie odreagowac"' pomarzyc ci wolno -moze sobie cos zrekompensujesz przy okazji?:-) "Dla twojej wiadomosci nie jestem laska, tylko facet" jest mi to obojetne co masz miedzy nogami ;-) jak dla mnie i tak jestes osoba pozbawiona przyslowiowych "jaj";-)

ROR głupia dziewuszko, zbierajac twoje wszystkie wypowiedzi do kupy, przychodzi tylko jeden wniosek, ciebie za to wychowalo stado pawianow. Idz leczyc kompleksy gdzie indziej bo jestes zenujaca. Ktos ci kiedys przypierdoli za niewyparzony ryj.

"tak sobie czytam ten watek ROR głupia dziewuszko, zbierajac twoje wszystkie wypowiedzi do kupy, przychodzi tylko jeden wniosek, ciebie za to wychowalo stado pawianow" wiesz czasem lpsze pawiany od kiepskiej jakosci matki;-))) " Idz leczyc kompleksy gdzie indziej bo jestes zenujaca" oj nudzisz;/ wiem ze jestes nakrecony na mnie - ale nie masz szans;-)) "Ktos ci kiedys przypie**oli za niewyparzony ryj" sczzerze watpie - widocznie matka nauczyla cie tez takich zachowan - bycia damskim bokserem - no coz to, za to cie nie winie - matki sie nie wybiera;/ niektorzy maja mniej sczescia;/

ROR Ty pusta palo osmieszasz tylko siebie. Nikt normalny nie podejmie z toba polemiki na poziomie. Bez obioru.

Gość ide spac
ROR no nie moge Tobie sie naprawde musi nudzic skoro z taka zazartoscia dokonujesz wiwisekcji kazdego swizego zdania na forum :D Co do tematu Wertyp - wiem o co ci chodzi. Boli cie, ze rosnie ci konkurencja do zlotowlosych Polek. Upoluj w koncu jakas to zejdzie ci cisnienie na podniecanie sie rasizmem. (Sperma przestanie uciskac mozg)

" [zgłoś do usunięcia] tak sobie czytam ten watek ROR Ty pusta palo osmieszasz tylko siebie. Nikt normalny nie podejmie z toba polemiki na poziomie. Bez obioru" ulalla;-) komus nerwy puscily - i az moze popuscilo sie ...co nie?;-) to czytelnicy ocenia kto sie osmiesza - twoja skolonnosc do obrazania potwierdza nieszczesliwa teorioe o twojej mamusce;/ aha - nikt? ty jakos caly czas cyt" podejmujez plolemike ze mna" - a ja tam cie ...powiedzmy...toleruje;-)