Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieszczęśliwa21

Pomóżcie radząc jak mam rozwiązać ten problem

Polecane posty

Wszyscy wciąż na mnie krzyczą i znęcają się nade mną psychicznie.Mieszkanie z rodziną mnie wykańcza.Nie chcę mi się przez nich żyć , gdzie mogę zamieszkać w jakim ośrodku ? Gdzie takie ośrodki są w poznaniu ? Proszę napiszcie , muszę z domu jak najszybciej się wyprowadzić

Gość masz na imię Ania?
j.w

Gość motywacja motywacja
a ile masz lat?

Gość gursew
Być może oni wcale się nad tobą nie znęcają psychicznie - tylko Ty to tak odbierasz. Krzyczą? Nie są zadowoleni z jakiegoś powodu, a nie potrafią tego inaczej wyrazić. Pomylalaś o rozmowie z kimś bliskim? Z matką? Być może zabrakło u was zwykłej komunikacji.

Gość motywacja motywacja
no to moze wyprowadz sie, znajdz jakas prace, wynajmij pokoj...

gursew im wciąż przeszkadzam , cokolwiek powiem i jest źle , cokolwiek zrobie też jest źle , póki co nie mam pracy , szukam , ale narazie nie znalazłam , jak wiesz o jakimś ośrodku to mi napisz , proszę

Gość motywacja motywacja
nie bardzo znam, a moze jakas inna rodzina?ciocia? babcia?

Gość gursew
Mam podobnych rodziców, ciągle niezadowoleni, ciągle coś robiłam nie tak... Przykre. Coś takiego skutkuje obniżeniem poczucia własnej wartości - ja trafiłam do super psychologa. Jakieś 10 lat za późno, ale... A co do wyprowadzki z domu - jeśli nie masz pomysłu to zwróc się o pomoc do Ośrodka Pomocy Rodzinie, albo poszukaj telefonu zaufania - tam są ludzie, którzy podpowiedzą Ci jak wybrnąć z tej sytuacji. Powodzenia