Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ?? :)

Jak interpretować jego zachowanie.

Polecane posty

Gość ?? :)

Znamy sie już jakiś czas. Na co dzień nie mamy ze sobą większego kontaktu , on jest zapracowany ja tez. Kilka razy do niego napisałam pierwsza , rozmowy były krótkie i przekazane w nich najistotniejsze szczegóły. A od jakiegoś czasu jak napisałam odpisuje mi ze nie może rozmawiać bo jest zajęty. Gdy już się spotkamy patrzy się na mnie uśmiecha , dba żeby niczego mi nie brakowało. Nie krępuje się gdy na oczach innych przychodzi do mnie przytuli mnie i da buziaka na przywitanie. Gdy widzi mnie rozmawiającą z jego kolegami nagle pojawia się w pobliżu , to mnie dotknie , złapie za rękę przyciągnie do siebie i da buziaka , zagada do kolegów i odchodzi. Często łapie go na tym , kiedy śmieje się z innymi on mi się wtedy przygląda. Jego zaprzyjaźniona obsługa w lokalu w którym się widujemy zawsze mnie obserwuje i daje mu znać kiedy się pojawię. Często jego przyjaciele albo on zaprasza mnie do ich wspólnego grona. Nie raz podkreślał do obsługi ze mam być wyjątkowo obsługiwana. Stojąc w grupie ludzi stanął blisko mnie popatrzył mi głęboko w oczy po czym skomplementował moje spojrzenie. Nie wiem jak poczytywać jego zachowanie, wiem ze innych tak nie traktuje, wiem też ze nie chce się z niczym spieszyć. Zależy mi na tej znajomości bo przy nikim tak się nie czuje bezpiecznie jak przy nim ( nie da się tego opisać ). Nie wiem jak postąpić , boje się żeby czegoś zle nie odebrać i nie zepsuć.

Gość niemożebyć
pewnie chce pożyczyc kase albo kilo cukru i robi podchody :)