Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adele024

Kursy urody

Polecane posty

Gość Adele024

Hej dziewczyny. Mam pytanie - nie wiecie może gdzie w Krakowie można się zapisać na krótkie kilkudniowe kursy urody (typu wizaż, manicure, pedicure). Chodzi mi o pomoc w poprawie własnego wyglądu. Mam ostatnio troche wolnego czasu, więc chciałabym zrobić coś dla siebie. Polecanie coś? Pozdrawki

Gość Mońcia023
Siemka. Z tego co słyszałam tego typu szkolenia organizują w AP Edukacji w Krakowie. Kumpela tam robiła coś w stylu zdobienia paznokci, ale z tego co mówiła mają też kursy typu wizaż, tipsy, manicure, pedicure, makijaż itp. Kumpela ten swój kurs zrobiła w dwa weekendy i kosztował ją coś ok. 500 zl. Pamiętam że chwaliła się że pracowała na markowych kosmetykach.

Gość Milusia556
Hej. Ostatnio w AP w Krakowie mają podobno jakieś mega promocje na różnego rodzaju kursy, między innymi na kursy urody. A co do wizażu to organizują nawet jakiś taki kurs jednodniowy za 99 złotych - tylko że ten kurs trzeba zakupić jakoś w ramach zakupów grupowych. Kurcze chyba zadzwonie tam do nich do sekretariatu i się dopytam co i jak bo się trochę napaliłam.

Gość gość
Hej ja ostatnio robiłam kurs kosmetyczny w AP Edukacja w Sosnowcu. Mianowicie kurs na złuszczanie kwasami i potem kolejny na Mikrodermabrazje i na kolejny dostałam już fajny rabat. Więc polecam kurs był szybki intensywny i bardzo PROFESJONALNY . A na Koniec dostaje się zaświadczenie i Certyfikat