Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JoAnna40

Nie moge go zaakceptowac

Polecane posty

Gość JoAnna40

Poznalam faceta wszystko mi w nim odpowiada, seks jak nigdy dotad, a jednak nie jestem w stanie zaakceptowac jego wygladu, probowalam ale nie. Nie wiem co robic.

Gość JoAnna40
lubie z ni rozmawic, przebywac, smiac sie ale chyba nigdy go nikomu nie ujawnie, bo sie zwyczajnie wstydze za jego wyglad.

Gość Tereska1234
Pusta jesteś

Gość nocosTY
to zrób "coś" z nim

Gość ale do ruchania ci jego
wyglad odpowiada:-O

Gość JoAnna40
No nie wiem moze jestem pusta, ale tak czuje. Zreszta tak mowicie ale np. moja rodzina to sami tacy eleganccy ludzie, a tu nagle taki chuderlak 160. A kochac sie z nim moge, bo wtedy ten jego wyglad mnie troche rajcuje i dodatkowo jest swietny w te klocki. Myslalam, zeby go nieco zmienic, zeby sie chociaz lepiej ubral, troche go podtuczyc.

Gość a anal tez uprawiacie?
?

Gość wstyd sie przyznać
40 latka oczekuje jak najlepsze lata ma już za sobą chodź by nie wiem jak o siebie dbała to już nawet nie chodzi bycie pustą tylko chyba oszukiwanie samej siebie Po za tym skoro ruchał cię to tym bardziej nie kumam jak ci się może nie podobać

Gość JoAnna40
Ja akurat wygladam bardzo mlodo, bo jestem drobna, na twarzy zero nawet drobnych zmarszczek. Nikt nie daje mi nawet 30, ale to nie o to chodzi tak naprawde. Nawet gdybym miala 50, to tez chyba moge czuc co czuje tak? No a w lozku, ze tak powiem, to nikt go nie widzi tylko ja.

Gość wstyd sie przyznać
Mniejsza o to jak wyglądasz masz 40 lat jesteś sama za chwile będziesz mieć 50 już i tak ci bliżej niz dalej tam a w takim wieku co jesteś różnie bywa choroby i inne klęski zacznij patrzeć życie bardziej realistycznie jak bys miała 30 lat to bym się nie dziwił,ze szukasz tylko na pokaz w dalszym ciągu

Gość JoAnna40
Nie az tak, ze na pokaz, ale zeby nie wzbudzal jakis skrajnych ocen. Nie wiem sama nie wiem, mam metlik w glowie. Jestem szczesliwa i nieszczesliwa jednoczesnie.

Gość to znaczy, ze
boisz sie ocen innych ludzi, boisz sie byc krytykowana i nie wierzysz w siebe

Gość julka19x
nie dziwie sie,zaakceptowac kolesia co ma 160 cm wzrostu...to krasnal. ja bym nie mogla miec nawet takiego co ma 180.Najlepsi to chyba 190cm

Gość JoAnna40
dla mnie moze byc niski nie ma sprawy, ale on jest chudy, bo uprawia kolarstwo i do tego jakos tak ubrany bez skladu i ladu, lysiejacy, nie wiem :(

Gość ewuniaaa82
Myślę , że jak ci nie odpowiada jego wygląd to powiedz mu delikatnie żeby trochę przytył . Zaproponuj , mu żebyście razem poszli na zakupy.