Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle at home /R/ swiss

w życiu liczą się tylko pieniądze!

Polecane posty

całą resztę można kupić 🖐️;):classic_cool:

16:39 1.)zdrowia?? weź pierwszy lepszy przykład z brzegu: grudzień 2011, george michael ma zapalenie płuc, klinika we wiedniu, cale piętro z załogą oddają michaelowi, leży prawie miesiąc, ściągane są specjalne łóżka za 50 tys. euro, leki prosto od producenta są ściągane samolotami, itd 🖐️;):classic_cool:

Gość zdrowia i prawdziwej miłości
nie kupisz😴🖐️

Gość zdrowia i prawdziwej miłości
właściciel Apple -miliarder-rak-śmierć

Gość giocconda
wrócimy do tematu jak bedziesz zdychał na raka trzustki wymiotując własnym kałem :classic_cool:

steve jobs? itd.. dobrze żyli, umarli i zabezpieczyli rodzinę 🖐️;):classic_cool: a wy?

Gość giocconda
a my mamy nieco odmienną wizje dobrego życia... zakupiłes już ruchanko na wieczór? :P

Gość dsfkjlt8i
dobrze prawisz . dlatego mam bogatego sponsora

staram się dobrze odżywiać, uprawiam seks z 7 niuniami, dwie śpią ze mną - w moim łóżku , 5 na telefon, co jeszcze :P życie jest piękne - chyba będę żył ze 100 lat 🖐️;):classic_cool:

Gość różowa Ms
chorzy na aids,a nie żyją raczej 100 lat:D

Gość HAHAHAHAHAHAHAHAHA...
22 lata Jestem wysoki - mam 193cm Waże 92kg Jestem @@@iście przystojny , szarmancki , romantyczny , wysportowany i..... inteligentny Trenuje sporty ekstremalne - Windsurfing , BMX , Wspinaczka wysokogórska i BASE Jumping !!! Jest licencjonowanym instruktorem kick-boxing-u (2 kyu ) i posiadam czarny pas w Kung Fu -2 Duan (II toan II dan) !!! ********** Wątpie czy jakiś leszcz z tego forum wie o czym mówię *********** Jestem bardzo bogaty i stać mnie na wszystko !!! Mieszkam w Vufflens-le-Chateau (Switzerland) i Monte Carlo (Monaco)!!! Znam 4 języki - angielski , niemiecki , francuski i japoński !!! Mam licencje pilota CPL-A (USA) Moje samochodziki to : Porsche Cayenne Turbo !!! ( + Porsche Tequipment za 27.000 € ) BMW 645 Ci (HM 5.2) - Cabriolet -- ( Hamann Tequipment ) F 550 Maranello F 612 - Scaglietti F1 A Lamborghini Murcielago 6.2 ( Roadster E-Gear ) ******** To wszystko co możecie wiedzieć leszczyki w tanich ubrankach !!! ********

Gość różowa Ms
a jak zdechniesz to bogactwo zostaje i huj ci z tego:classic_cool:🖐️ ehh,życie jest piękne...

duuuuupa to jest gowno prawda, znam rodzine, moi sasiedzi... nie maja kasy zbyt wiele a sa tak szczesliwi ze tylko pozazdroscic, maja tyle byle przetrwac, bo maz tylko pracuje zona choruje i zajmuje sie malymi dziecmi i domem, sa tak idealna rodzina ze nie jeden moglby zazdroscic, sposob w jaki spedzaja czas mowi sam za siebie ze nie musza wyjezdzac na wakacje bo moga swietnie sie bawic w swoim towarzystwie, chociazby w tym swoim malym ogrodeczku. tak sie kochaja tak sa sobie oddani ze pieniadze nie maja dla nich znaczenia,. a glupoty gadasz, bo milosci, zdrowia przyjazni itd nie kupisz. a to chyba sa najwazniejsze wartosci dla normalnego czlowieka, no chyba ze jest materialista wiec wiadomo bez pieniedzy nie ma zycia....a to choreeee!!!

Gość HAHAHAHAHAHAHAHAHA...
to tylko stopka sprzed kilku lat z ogólnego forum o2 tego idioty. to ten sam debil

Gość Ale teraz cOOle ma wiecej kasy
Nygusy:D🖐️

Gość Tez bym tak chcial
PS Jestem bezrobotny :O

Gość No to faktycznie
Jak masz kase, to tak szybko nie umrzesz. Wynika to samo z siebie, lekarze tez chca zarobic.

Gość geronimo frajerzy.
masz racje. tylko kasa sie liczy. jak masz kase to mozesz miec wszystko. a jak nie masz kasy to nie masz nic. zdychasz jak scierwo

Gość hjgjuiit
ja mam kase taką plastikową do zabawy :) wygrałam życie :classic_cool:

Gość Jarosllaw
Ciekawe jaki mu wystawili rachunek za cale pietro. :classic_cool:

Gość Baśka mn
🌼 :)

Gość gość
jak chcesz miec fajna kobiete to musisz zainwestowac kase, fajna laska nie poleci na byle kogo, tylko na kogos kto zapewni byt jej i dzieciom na poziomie, faceci mozecie wierzyc w bajki ze kasa sie nie liczy ale pozniej nie miejcie pretensji ze fajna laska was nie chciała

Gość apap2243
Skuteczna reklama Lublin jest najlepszym sposobem na poprawienie pozycji firmy i zdobycie większej ilości odbiorów. Przy jej pomocy można zwiększyć swoje zyski i odnieść sukces. https://reklama-lublin.pl/