Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gibmirkraft04

WROCŁAW kto wie,kto był

Polecane posty

Gość gibmirkraft04

Witam, niedawno jestem we wrocku więc nie orientuję sie zupełnie, dlatego pytam i szukam osób które napiszą coś o swoich doswiadczniach, mianowicie chodzi mi o to, że szukam psychiatry/psychoterapii we wrocku ale na kasę chorych, przy zarobkach 990zł miesiecznie niestety nie stac mnie na psychiatre choćbym się posrała na niebiesko, no nie dam rady, a mimo wszystko że mnie nie stać to chcę się wyleczyć. W mieście rodzinnym rozpoczelam terapie, ale musialam ja przerwać ze wzgledu na wyjazd, jest gorzej i coraz gorzej i dlatego chce coś ze sobą zrobić zanim doprowadzę sie do tego stanu, o którym nie chcę pamiętać. KTO WIE, słyszał, był, o kimś kto prowadzi psychoterapie NIEODPŁATNIE ?

Gość koniczyńka
Wiem, że jest poradnia zdrowia psychicznego, poszukaj w necie albo zadzwoń do jakiejś dużej przychodni.

Gość gibmirkraft04
tak jakieś znalazłam, siedze na necie i szukam ale to co znajduje okazuje się byc czymś niepublicznym, wszystkie nazwiska ktore wyszukałam okazują się brać 80 zł za wizytę. jutro będę dzwonić do tych co znalazłam, ale pytam, czy ktoś może wie o czymś publicznym. Czy może udać sie do jakiegoś szpitala ? nie wiem no.

Gość nvfdrbg
zadzwoń na informację medyczną, tam cię pokierują.

Gość gibmirkraft04
dzięki wielkie!