Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopjakdab09

Mój BRAT odzywa się tylko jak coś chce.!!!!!! WYKORZYSTUJE MOJA MATKĘ

Polecane posty

Gość chlopjakdab09

Nie wiem co mam robic. Zanim mój brat się ożenił a raczej jak jego ,jeszcze wtedy, narzeczona była zza granicą był wporządku. Pomagal w domu nie wykręcał się od obowiązków,chodziliśmy razem na treningi, mecze itp. Od kiedy się ożenił ma wszystko w d. Mieszka z żoną z naszą matką (ja jestem młodszy od niego a się usamodzielniłem) Żrą codziennie u mojej mamy sami ją proszą żeby im dała jeśc, nie dokładają się za WSZYSTKIE OPŁATY.Nie płacą za gaz (dom jest nim ogrzewany) internet , wodę. Płacą chyba tylko za prąd. Brat się do mnie w ogóle nie odzywa. Caly czas prosi tylko o przyslugi np: ON: Zawieziesz mnie na dworzec? (chociaz ma na takse) Ja zawsze się zgadzałem i go podwoziłem bo to mój brat liczyłem że mi kiedyś też pomoże. Ja ostatnio go zapytałem to powiedział żebym : ZAMÓWIŁ TAKSĘ. No kurde, są pewne granice. Ostatnio zamarzł mu samochód chociaż mówiłem żeby dolał nafty do ropy. NIE ON WIE LEPIEJ. I musiałem go holowac. Dziś znów do mnie dzwoni że mu zamarzł i żebym go sholował do MOJEGO GARAŻU na noc a swój samochód wystawił. Powiedziałem że teraz nie mogę bo jestem mocno zajęty że zrobię to wieczorem. A on mówi że jest umowiony wieczorem. To mu tłumaczę że albo wieczorem albo wogóle. TO TEN STARY DEBIL POSKARŻYŁ SIĘ MAMIE ŻE JA MU NIE POMAGAM A ON MI TAK !! czy to nie idiota

Gość po prostu ten h
ma cie dupie

Gość chlopjakdab09
Teraz musze jechac dla mamusi sie tłumaczyc chyba dziś wszystko im wygarnę pokłócę się i odetnę się od tych debili

niestety to Twoja wina - dawales sie wykorzystywac i przezwyczailes go do tego. jak teraz powiedziales nie - to bedziesz tym zlym, ktory nie pomaga nie tlumacz sie bo jemu tylko o to chodzi - abys mial wyrzuty sumienia i nastepnym razem nie odmowil. olej sprawe - miales prawo odmowic

Gość gość
mój brat jest lepszy narobił w polsce długów i dzieci i s********ł za granice teraz moi rodzice płaca za niego alimenty i chodzą tłumaczyć się na policje.