Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HellsKitchen

Fryzury z długich włosów

Polecane posty

Witajcie :p Od lat noszę długie włosy; kombinowałam z kolorami i cięciami, ale w zasadzie zawsze nosiłam je rozpuszczone. Teraz mają naturalny kolor, są długie, ładne i zadbane :p, ale ciężkie i kompletnie niepodatne na stylizację (fale i loki odpadają). Macie jakieś pomysły na fryzury? Potrafię trochę kombinować z warkoczami itd., generalnie kogoś mogę uczesać, ale ze swoimi włosami mi jakoś trudniej i czego bym nie zrobiła, to i tak wracam do rozpuszczonych, bo wydaje mi się, że inaczej wyglądam głupio. Jeśli komuś się chce, proszę o pomysły i ew. linki do fotek. Dzięki. (;

Miałam ten sam problem co TY, ja generalnie mam bardzo dużo włosów i w naturalnym kolorze obecnie i takie podobno układają się najcięzej bo "są lejące się" i najczęściej nosze klasycznego prostego kucyka. ładnie prostuję włosy, głowa w dół i jak najwyżej takiego kucyka robię. wygląda ładnie zarówno na codzień jak i do sukienki eleganckiej. Do eleganckich wyjść obwiązuję go dookoła włosami żeby nie było widać gumki. Wteyd też z make upem można zaszaleć