Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika_17

Czy jestem w ciąży ??

Polecane posty

Gość Weronika_17

Ok. 15 stycznia współżyłam z chłopakiem. Wszystko było w porządku (gumka nie pękła) dwa dni po współżyciu dostałam okres, dodam że obfity. Za jakiś tydzień powinnam dostać planowany okres. Jak myślicie, są jakieś szanse że mogłabym być w ciąży ?? Myśl o tym nie daje mi spokoju i na myśl o tym to boli mnie brzuch...(tak jakby uciskanie) myślę że to bardziej z nerwów, większych objawów nie było... tak więc proszę o poważne odpowiedzi. Z góry dziękuję.

Gość Weronika_17
dodam, że chłopak jest czarnoskóry, mieszka w ośrodku dla uchodźców i teraz będzie wstyd pokazać się w szkole z czarnym dzieckiem na ręku :(

Gość Weronika_17
śmieszny jesteś podszywie ;)) mam jeszcze takie pytanie... jeżeli dostałam dwa dni po stosunku okres... czy to wyklucza ciąże ?? czy niekoniecznie ?

Gość justa5556
wykluczona :P

Gość Weronika_17
Trochę się uspokoiłam, dziękuję ;) jeszcze jedna sprawa... Dzisiaj od jakiegoś czasu odczuwam lekki ból jajników... może świruję niepotrzebnie ale mimo wszystko się martwie, proszę o odpowiedz co to może być. z góry dziękuję i przepraszam za dziwne pytania...

Gość defibrylator111
Czy jeżeli miałem wytryski i nie umyłem penisa, a po 18 godzinach dotknąłem żołędzia, a następnie palce włożyłem do części rodnych kobiety to jest możliwa ciąża PS. oddawałem często mocz, palce były jeszcze ok. 2 min na wolności zanim je włożyłem i były one suche, roztarłem tą ,,wilgoć" w dwa palce Bardzo proszę o szybką odpowiedź