Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cwdcwewedwe

Co o tym myślicie? klamie?

Polecane posty

Gość cwdcwewedwe

mój facet byl u mnie w mieście na pare dni gdzie studiujemy ( dzieli nas jakieś 150 km) . dzisiaj nie było go caly dzień i poszedl do kolegów jak zreszta wczoraj . wkurzyłam się na niego i powiedziałam żeby jechał do domu bo mam dużo nauki. mial wyjechać z kolegami wieczorem. a zadzwoniłam ok 17 i powiedzial ,ze jest już w swoim mieście. co dziwne nie chciał długo rozmawiać bo twierdził ,ze jest zmęczony. a najdziwniejsze ,ze nie wziął ode mnie swoich rzeczy. torby , ładowarki , recznika , kosmetyczki,a nawet plaszcza bo miał kurtke i plaszcz..dziwne mi sie wydaje ,ze nie wrocił po te rzeczy. powiedział ,ze przyjedzie po nie np jutro ,albo pojutrze ,ale chcialo by mu sie tak krazyc 150 km? Myslicie ,ze dalej jest w moim mieście i mnie kłamie?

Gość cwdcwewedwe
a poza tym jeszcze nigdy nie zostawil u mnie np ładowarki.. jego kolegom sie chyba aż tak strasznie nie spieszylo w niedziele żeby nie mogl do mnie zajechać? najgorsze ,ze teraz sie zastanawiam czy mnie np nie zdradza.. ale z drugiej strony wszystkie ciuchy np zostawił u mnie ,a rano wyszedl w byle jakim swetrze.. albo został na mieszkaniu u kolegi i z nim pije np

Gość cwdcwewedwe
ale jakby zostal u kolegi to przecież mógl mi powiedzieć.. sama już nie wiem dziwne mi sie to wydaje

Gość otello
to jak się dowiesz że ma inną tylko na 100% być pewnym to zobaczyć a w tedy w afekcie wyjmuje się dzidę

Gość cwdcwewedwe
ale jakby poszedl do innej to chyba nie tak byle jak jak wyszedł rano? chyba ,ze którys z kolegów mu pozyczyl ubrania..

Gość cwdcwewedwe
ale nawet bielizny nie zabral bez sensu

Gość otello
weź nie przesadzaj nie każdy zmienia bieliznę codziennie co do zdrady zazwyczaj jak baba podejrzewa oto swego lubego to jest to prawdą