Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 5, 2012 :O nie lubię, lecz chyba ulegnę... dżinsy na mrozie robią się twarde, jakby blaszane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość otello Napisano Luty 5, 2012 oczywiście do tego wełniane pończoszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość up ip uppp Napisano Luty 5, 2012 jasne :D jak jest tak zimno, to tym bardziej. Raz rajstopy raz pończochy. A teraz jeszcze plus skarpetki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość posterunkoWA Napisano Luty 5, 2012 niestety :o niemiłosiernie gryzą mnie w uda ale wolę się chwilę podrapać niż mieć amputowane kończyny po przemarznięciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kochanie nosimy Napisano Luty 5, 2012 kalesony :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powiem tak ... Napisano Luty 5, 2012 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smakowita eklerka 0 Napisano Luty 5, 2012 Ja noszę pod rajstopy spodnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 5, 2012 kalesony, takie cieniutkie bawełniane to bym mogła... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o taak tak Napisano Luty 5, 2012 nie mysle miec potem przebarwionych nóg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rhovannion 1 Napisano Luty 5, 2012 Nie, nie noszę. Mam wystarczająco grube nogi, wolę ich nie pogrubiać rajstopami. Poza tym, zimno dobrze działa na cellulit. Także nie ma tego złego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shizuka Hiou 0 Napisano Luty 5, 2012 Tak, noszę czarne rajstopy. Nie wyobrażam sobie teraz samych dżinsów na dworze :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kochanie nosimy Napisano Luty 5, 2012 własnie takie Lusia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mydełko Fa 0 Napisano Luty 5, 2012 Rhovannion dobre ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja pani wasza Napisano Luty 5, 2012 w takie mrozy nie wychodze bez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shizuka Hiou 0 Napisano Luty 5, 2012 nie wszystkie rajstopy pogrubiaja, jak sa wykonane z dobrego materialu mimo ze nieco grubsze, wrecz wyszczuplaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Radika 0 Napisano Luty 5, 2012 jak będzie trzeba to i kalesony założę ... zdrowie jest ważniejsze od pajacowania z pół nagą dupą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Radika 0 Napisano Luty 5, 2012 zamiast rejstop mozesz ocieplane obcisłe getry założyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Li-monka 0 Napisano Luty 5, 2012 noszę "kalesony"termoaktywne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shizuka Hiou 0 Napisano Luty 5, 2012 Nie nowa, jak widać ma już prawie 800 postów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
me do not 0 Napisano Luty 5, 2012 takie mrozy chodzom i trzaskajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elaine Blath 0 Napisano Luty 5, 2012 ja noszę takie jakby cienkie, ocieplane legginsy i do tego grube skarpety. Ewentualnie zestaw rajtki 60 den plus grube zakolanówki pod spódnicę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lniania laleczka 0 Napisano Luty 5, 2012 Ja nie noszę, nie jest jakoś zimno w nogi i nie wiem jak mogą dżinsy sztywnieć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vcbcb Napisano Luty 5, 2012 Oczywiscie, ze tak. Wole rajstopy zalozyc anizeli potem miec problemy z jajnikami, bo mozna je przeziebic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stronger Napisano Luty 5, 2012 NIGDY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malinowka Napisano Luty 5, 2012 tej zimy mialam jeden raz :-) chyba ostatni :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszczs ponoć tydzień mrozu Napisano Luty 5, 2012 i odpuści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ar Napisano Luty 5, 2012 nos rajstopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Luty 5, 2012 Chocby mi nogi zesztywianły nie założe:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ar Napisano Luty 5, 2012 moja laska nosi i jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 5, 2012 nie założę bo mnie gryzą :O no chyba że spadnie do -30... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach