Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tita;)

POMOCY!!!!! SZUKAM MODELU TELEFONU!!!

Polecane posty

Gość tita;)

Witam bardzo serdecznie;) Jestem juz lekko zdesperowana poniewaz, szukam juz od dluzszego czasu pewnego modelu telefonu. Wiec jest to telefon marki samsung. Zostal wyprodukowany juz pare ladnych lat temu jakies 5, 6 lub 7 lat temu, nie jestem pewna. A wyglada tak ; jest czarny z klapka, mial dwa wyswietlacze i pamietam ze przy polaczeniach przychodzacych i smsach na okolo telefonu swiecily sie niebieskie swiatelka. wiem ze to rzadki model bo, nigdzie nie moge go znalezc. Jesli ktos mial ten telefon i pamieta jaki to model bylabym bardzo wdzieczna za informacje;) Z gory dziekuje i pozdrawiam.

nie ma rzadkich modeli samsunga z klapką może to być model zagraniczny wtedy klops z twoich poszukowań

Gość tita;)
wydaje mi sie ze nie... jestem raczej pewna ze, to samsung

ja mam starego sony ericssona z takimi swiatelkami niebieskimi,dwoma wyswietlaczami kolorowymi,aparatem na przodzi i z wymiennymi obudowami z przodu i z tylu

Gość tita;)
Nie paryżanka... jestes wrecz boooskaaaaaa;) dziekuje Ci bardzom tak to ten telefon;) A ja bylam przekonana ze to samsung;) jeszcze raz dziekuje Tobie i innym pomocnym;)

Gość Nie paryżanka...
nie ma za co:)

Gość Nie paryżanka...
a tak z ciekawosci....do czego potrzebny ci ten stary telefon?:P

Gość tita;)
;) wiem ze to stary model ale, jest mi bardzo bliski;) niestety ktos mi go ukradl bardzo dawno temu i poprostu chcialam wiedziec jaki to model. taka moja ciekawosc;)