Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsheydhhsjsj

co na chrzciny dla dziecka, ktore wszystko ma???

Polecane posty

Gość jsheydhhsjsj

Jestesmy bliska rodzina, więc prezent planowałam taki lepszy, drozszy, za kilkaset zlotych. Moje pomysły okazały się fiaskiem - dziecko ma leżaczek-bujaczek, hustawkę, mate edukacyjną, nie wiem co jeszcze kupić. Ma 2 miesiące, więc raczej zabawki edukacyjne sie nie przydadzą, w dodatku głupio dac jakas zabawke za 50zł czy 150zł, a kasy oni nie chcą. Co poleciłybyście, drogie Mamy?

kup ciuchy i tyle skoro wszystko ma a ubranka zaawsze sie przydadzą jakiś łańcuszek złoty do tego

Gość o!ja
samochód najlepiej... no kurde, czy to jest jakaś licytacja? Bo bliska rodzina, to na chrzest prezent za kilkaset złotych?! A co kupisz mu dalej??

Gość jsheydhhsjsj
no ubrań maja tez multum, wiekszosci nie zdazy mala zalożyć. Nie chodzi, że licytacja o kase - ale bliskim nie wypada dac byle taniochy, bo wiem, że oni by tak nie postapili, poza tym, chce im zrobic tę radość. Może faktycznie łancuszek to dobry pomysł - młoda będzie miała na przyszlość, skoro na teraz wszystko już ma. Ale chętnie wysłucham innych pomysłów.

Gość jsheydhhsjsj
tak jak na wesele nie wypada dac w kopercie 100zł, tak na chrzciny, uwazam, nie wypada dac byle taniej rzeczy i już...

Gość jsheydhhsjsj
też juz mają 😭

Gość stronger
ja kupiłam trochę na zapas krzesełko-uczydełko z fisher price :-)

Gość jsheydhhsjsj
jak sie mała urodziła (w grudniu) to na swieta dalismy jej taki fajny recznik, duzy, puchaty, z jej imieniem wyszytym, a dla mamy i taty ręczniki pasujące do kompletu. Ostatnio moja chrzesnica miała roczek, to jej kupiłam kocyk, taki co sie wyszywa na nim obrazek i napisy jakie sie chce - tej malej, o ktorej mowa w temacie, tego nie dam, bo dostała juz recznik z napisami....

jeeeeeeeezu heheeh no to ja już sama nie wiem.. kup nawet edukacyjne zabawki przecież dziecko rośnie .. ciuszki też bym kupiła na wiekszy rozmiar o 2 np ..

coś pamiątkowego bardziej jak praktycznego - tym bardziej, że widać, że rodziców stać

Gość jenk
Kup jej dziecięcą bransoletę Lilou. moja chrześnica ma z serduszkiem z wygrawerowaną datą chrztu.Teraz ma 3 latka i ją czasami nosi

Gość -Paulina-
Jeżeli to chrzciny to na allegro są takie piękne prezenty jak złoty bucik z grawerem, lub pozłacana książeczka z życzeniami. Wyglądają bardzo fajnie, prezent na pewno byłby trafiony i zostałby z dzieckiem do końca. Większość rodziców sama woli wybrać dla swojego dziecka takie rzeczy jak mata edukacyjna czy fotelik, natomiast taka rzecz jest bardzo ładna i na pewno pasująca do sytuacji, super pamiątka jak dla mnie dla dziecka któremu nic nie brak :) Pozdrawiam

Gość jsheydhhsjsj
ciekawy pomysł z tym krzesełkiem - troche na wyrost, ale sie przyda na pewno i moze nikt inny na to nie wpoadnie.

Gość giocconda
kup srebrnę łyżeczkę i wygraweruj na niej imię Ja swoją chrzcielną mam do tej pory :)

Gość wsrod nowobogackich
modna jest filizanka od Rosenthala w zestawie ze srebrna lyzeczka z wygrawerowanym imieniem dziecka ;) ale to koszt wiekszy, jakies 400-500 zl

Gość kkkkkkkkkkkkksdefgh
Mój synek dostał srebny smoczek na pierwszy ząbek z grawerowaną datą ur. wagą, godzina i dedykacja. Bardzo fajny pomysł sa też różne rzeczy takie jak bucik, grzechotka.

Gość -Paulina-
No właśnie, takie coś zostanie z dzieckiem... a rzeczy naprawdę przepiękne

srebrna grzechotka z imieniem:) mój syn dostał cały komplet sztućców wygrawerowany, aczkolwiek na roczek

Gość jsheydhhsjsj
Paulina - tyle, że oni sa praktyczni. Nie lubia gadzetow bez konkretnego wykorzystania. Maja kasę a przede wszystkim w naszej dużej rodzinie jest masa dzieci w wieku 1-5 i wszystko to do nich spływa :-) Ale pomysł z lancuszkiem mi sie podobał - łaczy przyjemne z pozytecznym, pamietaka, i ozdoba :-) Jak zbiorę troche Waszych pomysłów, to chyba skonsultuje się z siostrą i spytam, co by najbardziej chciała - może nie bedzie niespodzianki, ale i ona się nie rozczaruje. Juz pytalam, co by chciala dostac dla małej, ale mowiła, że nie ma pomysłów, lecz jeśli ja mam jakie,ś propozycje, to sie ustosunkuje.

Gość jsheydhhsjsj
O! łyżeczka brzmi ciekawie. chociaz ciekawe, czy siostra bedzie chciała akurat nią karmić - czy to taki gadzet bardziej do ogladania przez szybkę?

Gość jsheydhhsjsj
wlasnie moj partner powiedział, że łancuszki dają tylko chrzestni. My jesteśmy tylko rodziną, ale bliską/ Macie rację, że uzytkowe rzeczy lepiej, żeby rodzice wybrali. Chyba skłaniam sie do tej łyżeczki z grawerem. Choc bedzie smiesznie, jak kilka osób wpadnie na ten pomysl (mamy wielka rodzinę).

Gość moja córka
powiem ci co moja córka dostałą na chrzest : łóżeczko turystyczne.wózek lekki typu parasolka,śpiworek na sanki i ubranka ale fajny tez jest drewniany kojec:)

Gość Mama Nasturcja
a moj synek dostal sporo ciuchow (bardzo sie przydaly), pieniadze i polecilabym np takie cos jak srebrny smoczek z grawerem to jest sliczne naprawde moze malo praktyczne :-)) ale przynajmniej bedzie pamiatka z takiej waznej uroczystosci!

jeszcze mi coś przyszło do głowy - znajdź jakiegos portrecistę i wykup sesję, żeby namalował portret dziecku pewnego dnia - to na pewno będzie extra prezent

Gość jsheydhhsjsj
dziekuje Wam za wszystkie pomysły