Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jeanlicorne

Problem z jelitami i wypróżnianiem się

Polecane posty

Gość lenka_31
Miałam podone dolegliwosci do twoich a do etgo jeszcze duzo innych ktorcyh nie powiazaywałam w jedno. Poczytaj sobie.

dobrze zrobie jutro sobie ten test. kiedys mialam dolegliwosci takie ze mnie cisnelo w gardle myslalam ze to z tarczyca cos ale okazalo sie to nerwobulami a nerwice napewno mam

Gość lenka_31
Mogą to też być objawy nerwicowe, to prawda. Jednak grzybica ma wielki wpływ na stany nerwowe. Czytaj o tym dużo ja dieta ma wieli wpływa na nasze samopoczucie, zdrowie. Pozdrowionka.

Gość lenka_31
to nie ten link co chciałam wkelic,o ten drugi mi chodzi czekaj.:)

Gość no nie wyrabiam..
Kamilo, dziewczyno!!! Daj sobie spokój z jakimiś badaniami śliny ( znam ten ten, nic nie wart, raz mi się ślina ciągnęla, a następnego dnia nie), daj sobie spokój ze znachorskimi poradami i zwalaniem wszysrtkiego na pasożyty!!! Nie daj się oglupić i zasuwaj do lekarza, Nie zdajesz sobie sprawy,że to może być wszystko - od hemoroidów po raka esicy, odbytnicy i ogólnie jelita grubego? Ty będziesz pluła w szklankę i patrzyła, jak ślina się ciągnie albo niewiadome leki sobie w internecie kupoiwała, a czas leci ! W wypadku raka jelita grubego to nawet dni się liczą!!! Coś o tym wiem. Natychmiast do lekarza. Jak to nic poważnego, to sobie potem możesz napluć do szklanki, ale nie teraz, kiedy każda chwila się liczy.

Gość lenka_31
test jest jak najabardziej wiarygodny lekarz mi go kiedyś polecił żeby zaoszczedzic sobie robienia wszytskich badan. Trafiłam akurat na jedna lekarke z takim podejsciem i pwoeidziała ze po tym tescie dopiero moge zrobic badania zeby sie upewnic. Zrobiłam i wszytsko sie potwierdzilo, wyszedl przrrosy grzyba. Wyleczyłam sie dieta. Ludzie udzielacie "swietnych'' rad tylko szkoda ze nie macie zielonego pojecia na ten temat,

Gość lenka_31
Test jest jak najabardziej wiarygodny. lekarz mi go kiedyś polecił żeby zaoszczedzic sobie robienia wszytskich badan. Trafiłam akurat na jedna lekarke z takim podejsciem i pwoeidziała ze po tym tescie dopiero moge zrobic badania zeby sie upewnic. Zrobiłam i wszytsko sie potwierdzilo, wyszedl przrrosy grzyba. Wyleczyłam sie dieta. Ludzie udzielacie "swietnych'' rad tylko szkoda ze nie macie zielonego pojecia na ten temat,

Gość no nie wyrabiam..
Lenko, sama udzielasz rad, więc nie zarzucaj innym,że to robią. Mam inne pytanie - czy weźmiesz na siebie odpowiedzialoność za życie Kamili, jeśli okaże się,że to rak, a zwlekanie z wizytą u lekarza i stosowanie metod jedynie alternatywnych ( pod kątem grzybów czy pasożytów) może opóźnić leczenie nowotworu? Czy plucie w szklankę zastąpi wizytę u lekarza i solidne, medycznie sprawdzone badania? Czy jeśli plucie w szklankę wypadnie pozytywnie i Kamila rozpocznie leczenie rzekomej grzybicy ,nie idąc do lekarza, a okaże się potem,że to rak - to czy poniesiesz za to moralną odpowiedzialność? Za opóźnienie leczenia? Kamilo, idź do lekarza. otrzebujesz solidnej diagnostyki, a nie plucia w szklankę. Plucie w szklankę nie zastąpi USG, badania krwi, kolonoskopii i badania fizykalnego.

Gość shesname
też mam podobne zdanie, że warto byłoby się wybrać do lekarza, jeśli masz objawy, dolegliwości, które Cię niepokoją. Podejrzewam, że po takim czasie to już ci przeszło i byłabym wdzięczna za informacje, jak się teraz czujesz i czy już jest z Tobą lepiej. Przyznam, że o jelita i o to, żeby się regularnie wypróżniać trzeba dbać, bo jakby nie było to dzięki nim możemy się pozbyć z organizmu pozbyć toksyn, co z kolei ma wpływ i na nasze zdrowie i na dobre samopoczucie. Nie ma co bagatelizować takich objawów, bo różnie może być, ale jeśli ktoś z was będzie miał podobne problemy, a do lekarza będzie mu nie po drodze, myślę, że w takich sytuacjach warto się posiłkować produktami, które mogą nam w tych problemach jak na przykład ten http://drlucas.com.pl/pl/p/Novipaye/74 może nam pomóc z problemami z jelitami.

Gość dorianhel
Mi ogromnie pomogło wyregulować pracę jelit picie codziennie rano wody z cytryną i miodem a ostatnio dodaję też imbir. Zalewam gorącą wodą kilka plastrów imbiru (świerzego), zostawiam to na ok 5min potem do tego sok z cytryny (najlepiej całej, ale można zacząć od mniejszej ilości) i na koniec spora łyżeczka miodu (najlepiej akacjowego bo on reguluje układ trawienny) i wypijam to. Naprawdę po kilku dniach zaczyna widać efekty

Gość dorianhel
a swoją drogą to moja siostra miała podobne dolegliwosci oczywiście udała się do gastrologa i po serii badań okazało się że w wyniku brania antybiotyku jej jelita zaatakowała bakteria dość podła (dodam że miała biegunki przez 14dni). Także może jedank warto udać się do lekarza. Obecnie społeczeństwo co raz cześciej zapada na poważne choroby jelit

Gość MałgosiaPoznan
Zioła Tybetańskie przy okazji odchudzania i zmiany szybkości przemiany materii bardzo dobrze czyszczą i mocno gonią do toalety. Dodatkowo to zdrowy i sprawdzony sposób na łatwe wypróżnianie i pozbycie się zbędnych kilogramów. Polecam wszystkim szczerze z autopsji.....