Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabym sie dowiedziec

Prosze o pomoc, nie wiem co mi jest

Polecane posty

Gość chcialabym sie dowiedziec

Od 4 dni mam dziwną brązową wydzielinę.Do tego podczas stosunku mam plamienia krwi (mała ilość ale jest) i bóle w bod brzusiu. Godzinę później było mi strasznie nie dobrze. a jeszcze podczas stosunku jest mi bardzo słabo, mam wrażenie że za niedługo zemdleje. Biorę tabletki anty, od 5 miesięcy systematycznie, i od 2 tygodni jest mi nie dobrze wieczorami.Potrafię obudzić się w nocy z takimi bólami ( w krzyżu,w piersiach albo brzucha ) albo mdłościami że nie potrafię usnąć...W dodatku w ostatnim tygodniu chorowałam na opryszczkę narządów pł. miałam mieć robioną cytologie ale akurat dostałam okres...dla tego też wiem ze ta wydzielina nie jest spowodowana okresu. Na dodatek mam wzdęcia i od czasu do czasu mam tak jakby pustkę w brzuchu. gdy siusiam mam lekki ból...Proszę pomóżcie mi! Jestem za granicą a lekarze nie wiedzą co mi jest...

Gość Lekarze
nie wiedza co ci jest a forumowicze maja wszech wiedze? Moze poszukaj w Googlach, moze w Wikipedii? No nie badz smieszna. Idz do ginekologa i zrob podstawowe badania. Co dalej, zadecyduje lekarz a nie forum. Nawet za granica lekarz nie kosztuje majatku a jesli jestes ubezpieczona to tym bardziej nie rozumiem na co czekasz.

Gość marduny kalosz
pasozyty

Gość falista papuzka
Pewnie w irlandi albo angli hehe tam lekzre tacy ze szkoda gadac :D