Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klemcia

szkolna milosc

Polecane posty

macie tak czasem, ze pomimo wielu lat,wlasnego zycia,drugiej polowy myslicie czasem o szkolnej milosci? mi sie ostatnio czesto to zdarza odkad spotkałam go na ulicy. nawet nie mamy ze soba kontaktu juz, jedyne zwykle "czesc"

Gość xzibitek
tak. jadę wtedy na ręcznym pod pamięciówkę z tamtych lat :classic_cool:

Gość gikobo
Autorko i co Ty chcesz tym odgrzewaniem uczuc osiagnac ? Daj sobie z tym spokoj , powroty sa przewaznie nieszczesliwe .

Gość nie!
miłość platoniczna może zakończyć się ślubem!A dalej żyli sobie długo i szczęśliwie.

Gość Tisziczi
No ja powiem Ci, że ja ciągle mam takie momenty, że myślę o mojej pierwszej miłości... Mam ochotę z nim porozmawiać tak jak lata temu, opowiedzieć mu jak minął dzień, pochwalić się osiągnięciami, polecić mu książkę. Miałam wtedy 16 lat i kochałam go na zabój, chyba nigdy nikogo później już nie kochałam taką szczerą miłością. Wierzyłam wtedy, że to już na zawsze, byłam w stanie zrobić dla niego wszystko. Ale takie momenty zdarzają się rzadko. Mam mężczyznę, ułożone życie, spełniam się zawodowo, realizuję marzenia, a przy tym towarzyszy mi On. Tylko czasem wejdę na jego profil na FB i uśmiecham się pod nosem, bo przecież osoba z którą przez 4 cholerne lata była najbliższa na świecie dziś jest po prostu pionkiem.

Gość Tisziczi
Ja uważam seks z eks za nieporozumienie. Nie wracają uczucia?

Gość gikobo
Nie rozumiem osob , ktore nie potrafia zamknac pewnego rozdzialu . To co bylo pozostanie tylko przeszloscia , milym wspomnieniem , ale liczy sie to co jest teraz . Ja nie jestem zainteresowana jak ulozylo sie zycie mojemu bylemu , ja mam inne problemy niz podgladanie na fb jego zdjec .