Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona zona

mój mąż pierwszy raz nie dal rady...

Polecane posty

Gość niekonieczny
bywa, ze czasem nie stanie i tyle. normalka. pomaga ssanie i garściowanie :) przepraszam za bezpośredniość :)

Gość zaskoczona zona
a czy ja napisalam gdzies ze musi mu stawac zawsze ?? nie wymagam tego!! ale jestem zaskoczona po prostu i pytam grzecznie jak radzicie, pogadac z nim czy nie. i jaka mogla byc przyczyna

Gość Taka jedna Ala
Takich glupich odpowiedzi to ja w zyci nie czytalam :) Przeciez 34 lata to jeszcze mlody facet!!! Co wy za bzdury piszecie? Daj spokoj mezowi, sama tez daj sobie na wstrzymanie, nie draz tematu. Jesli sytuacja sie powtorzy to wtedy delikatnie wybadaj co i jak. I tak do wiadomosci Was wszystkich mlodych - seks uprawiaja nawet 70 - latki :)

Gość zaskoczona zona
niekonieczny - dzieki ze napisales ze sie zdaza i juz... to mnie pocieszylo. probowalam twoich rad ale bez rezultatu.

Gość ja pani wasza
przyczyna twoja nadwaga

Gość zaskoczona zona
taka jedna ala - dzieki. tak zrobie.

Gość zaskoczona zona
nie mam nadwagi, oboje jestesmy raczej szczupli

przyczyna - spadek testosteronu we krwi. naturalny, nie chorobowy. pogadac? - tak, tym bardziej, ze chcecie dziecko. i jakies srodki na libido. i tyle. i nie marudz juz.

Gość zaskoczona zona
nie marudze, rozmawiam. ale dzieki :)

Gość aaa22
dziewczyno,mężczyzna to nie robot. może mieć chwile słabości, stresu, zmęczenia do wzwodu mężczyzny przyczynia się wiele różnych czynników i nie zawsze wszystkie są spełnione nie szukaj problemu, gdzie go nie ma martwić się będziesz mogła, jak jemu nie będzie stawał co 2-3 zbliżenia przez kilka miesięcy

Gość zaskoczona zona
ok dzieki, juz spadam, pa

Gość chopak
Prezes Wertyp to bedzie coraz czesciej. spada mu testosteron. ja np. moge 7 razy dziennie, ale moj stary juz 1 na kilka dni. po prostu z wikiem bedzie mial mniejsze mozliwosci. raz na 3-4 dni. ogolnie po 40 to juz nic nie bedzie praktycznie. moze brac viagre. wtedy bedzie mogl czesciej. OOOOOoooooo mój boże co!!! O.O. Nie wierzę, nie wierzę! Po 40 mi nie stanie?!. Nie, Nie, Nie!!! nawet nie chcę tego czytać....Szok,szok, nie!!!! Na pewno coś da się zrobić, biegać, na siłownię, nie wiem jakaś zmiana światopoglądu... . Musiałaś to napisać...