Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swiezalatte

Mam ochotę na seks z moim ex! wrrr są inni?

Polecane posty

tak wiem spalilem sie w Twoich oczach ale chcialbym z Toba pogadac i nie mowie tu o romansach

Gość dededde
włąśnie - trzymać się z daleka od big love im większy love tym odległośc winna być większa

dededde- gorzej jak wpada Ci w oko jeden określony typ faceta i za cholerę nie umie Ci się spodobać przedstawiciel innego ;] brunecik- w szukanie przyjaciółki nie wierzę ;]

Gość dededde
swiezalatte napisz ,że gustujesz w blondynach , to może się odczeppi :) idę spać papa :))

Gość mr xxx..
ale zalosny typek...

Gość mr xxx..
natretny jak jakis PSYCHOL to podejrzane ;D

mała ale słodziutkaaa- czemu taka niepocieszona jesteś? brunecik- nieustannie tępiłabym Cię za brak pytajników w pisemnych wypowiedziach.

mała ale słodziutkaaa- nie smuć się, pomyśl, że inni też tak mają ;] brunecik- wpisałam Cię w google i wychodzi na to, że jesteś kafeteryjnym casanovą :D nie łatwiej na czacie zadziałać?;]

Ogólnie, o podrywanie kobiet. Tam się bardziej faceci spinają na kontakty damsko- męskie. Kafeteria jest chyba bardziej neutralna, no chyba, że się mylę.

nie jestem nachalby ale tak mnie przypililo do niej, ze musze z nia chwile pogadac..tak normalnie :)

Właśnie bruneciku- Ty w realu też taki flirciarski zawsze jesteś?;] mała ale słodziutkaaa- jakiś konkretny powód nienajlepszego nastroju?

czy ja wiem flirciarski....zawsze jak rozmawiam z kobietami czy to w pracy czy gdzies indziej to usmiech na Twarzy rozmowczyni musze wywolac :P

Brunecik- a więc kochają Cię sprzedawczynie w spożywczaku i panie w skarbówce :D malutka- rozumiem ;]